Eurovíziós Dalverseny 2007

Bakancslistához adom
zenés műsor, 2007

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az Eurovíziós Dalversenynek (Eurovision Song Contest) gazdag tradíciója van 1956 óta, egyike azon kevés páneurópai televíziós adásoknak, amelyet az Eurovízió műholdhálózatán a szabadon fogható televíziók fő műsoridőben közvetítenek, és amely évente átlagosan 100 millió nézőt vonz egész Európában.

A genfi központtal működő EBU (European Broadcasting Union) 52 ország 72 nemzeti televízióját szolgálja ki Európában és Európa közelében. Az európai műsorszolgáltató területen az EBU tárgyalásokat folytat a tagjai nevében a nagy sportesemények közvetítéséről, működteti az Eurovíziót és Eurorádiót, műsorcseréket szervez, koordinálja a koprodukciókat, és egyéb operatív, kereskedelmi, műszaki és stratégiai szolgáltatásokat végez.

Az első Eurovíziós Dalversenyt 1956-ban rendezték 14 ország részvételével a svájci Luganoban, az idei versenyre az eddiginél is több ország jelezte részvételi szándékát, összesen 42 ország száll majd versenybe a legjobb dal címéért. Az 52. Eurovíziós Dalverseny helyszínéül a Hartwall Areena szolgál a finn fővárosban, Helsinkiben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Ati77 2007 szept. 25. - 23:10:16 Előzmény Meroving
Ha az Ákostól idézet szöveg nem gyõzött meg arról, hogy õ rossz énekes, nekem sem fog sikerülni, úgyhogy hagyjuk. Bár azt elárulhatnád, miért olyan jó énekes Ákos? Talán a hangterjedelme nagy, vagy születetten tehetséges, és a lelkébõl énekel, netán a technikai virtuozitása fogott meg?
Meroving 2007 júl. 04. - 11:45:42 Előzmény kessy6
amúgy voltam kapcsolat koncerten bryan adams miatt,rúzs magdi tényleg üvöltözik.borzasztó így visítani én is tudok.egyetlen egy száma tetszett nagyon,még a megasztárban az Enya dal.
kessy6 2007 jún. 30. - 14:38:20 Előzmény Meroving
Edesem,orulok,hogy ennyire bele tudsz kotni egy elgepelesbe......gratulalok!
Indigo 2007 jún. 29. - 22:15:05 Előzmény Meroving
Én Magditól idéztem, és jugót mondott :)
Meroving 2007 jún. 24. - 22:07:54 Előzmény kessy6
igazad van!amíg vannak ilyen analfabéták mint te,hogy leírják azt,hogy "mentalistás",addig semmire nem lehetünk büszkék.
Meroving 2007 jún. 24. - 22:03:23 Előzmény Indigo
nem jugo,hanem szerb.de lényegében így van
Meroving 2007 jún. 24. - 21:59:26 Előzmény Ati77
az,hogy te rúzsát jobb énekesnek tartod mint Ákost az rólad árul el 1-2 r***dtul szégyellni való tulajdonságot.de nem baj,jó hogy írtál,elvégre az ilyenek nélkül mint te egyszerûbb lenne a normális emberek élete..
Noncsa 2007 jún. 12. - 13:03:47
ma hallottam, hogy a dalverseny hivatalos rádiójában Magdit szavazták a legjobb elõadónak, dala pedig a második lett!! gratuuuuuula
gladiátor1 2007 jún. 01. - 17:32:26
Zorán tényleg nagyon tehetséges zenész de a hangját nem minden dalban szeretem, viszont a mondanivalói és a hangszerelés miatt bármikor meghallgathatja minden normális, zeneszeretõ magyar ember mert nagyon szépen, érthetõen énekel.
gladiátor1 2007 jún. 01. - 13:13:23
A fekete pákók, majkák és gyõzikék csak arra jók, hogy a semmit közvetítsék olyan okokból amikbe inkább ne menjünk bele...

Meg kéne már tanulnunk hogy volt idõ, amikor jó volt magyarnak lenni és az ilyen tehetségek miatt mint RM kihúzhatjuk magunkat ismét, nem kell tûrni, hogy még ezért is szégyelljük magunkat meg magyarázkodnunk kelljen!!! Aki arra vágyik, hogy jól érezze magát a bõrében, vegye meg RM lemezeit, és hallgassunk minél több Kormoránt, kitisztul ezektõl a zenéktõl az ember lelke.
zszoltan 2007 jún. 01. - 13:07:44
Én meg annyira le vagyok maradva, hogy csak most figyeltem fel rá, hogy mirõl is beszélgettek. Én a témához csak annyit szólnék hozzá: kit érdekel, hol született vagy lakik!
Egy ismerõsöm meg egy-egy tucat évet lakott különbözõ országokban. Lehet, hogy egyesek azt mondják rá, hogy nincs hazája. Én szívesebben fogalmazok úgy, hogy több hazája is van. (És miért ne szerethetné akár mindet.)
Meg egy másik példa jutott eszembe: amikor a munkácsi(?) bácsi kijelentette, hogy úgy él már a harmadik országban, hogy szülõházából sohasem költözött el. Nehogy már leköpjük érte, mert jobban ragaszkodik a szülõföldjéhez, mint a szülõhazájához...
gladiátor1 2007 máj. 30. - 23:34:45
Én régebben sok Joplint hallgattam, de hozzá hangulat kellett, RM-hoz viszont csak szív kell... Remélem, hogy õt nem szúrjuk el és nem bántjuk azért, hogy van nekünk. A sok kis tehetségtelen senki mellett, akiket agyonsztárolnak a semmiért.
gladiátor1 2007 máj. 28. - 21:57:20
RM a magyar Janis Joplin. Nem kétséges. És nincs annál értékelendõbb és becsülendõbb, amikor valaki nem az óhazában hanem azon kívül nõ fel és mégis magyarul szeretne énekelni. Talán jó lett volna, ha a dalversenyen is magyarul énekel, de ismerve a pontozást, az a lényeg, hogy helyezést ért el nekünk.
Alternat 2007 máj. 19. - 15:32:43
Itt inkább az lenne a kérdés, hogy mitõl magyar valaki? Attól mert a személyazonosító kártyában az áll? Attól mert a szülei azok? Vagy attól, mert annak tartja magát? Vagy mert magyarul beszél? Ez egy érdekes kérdés, lehet rajta gondolkozni. Szerintem eltekintve a bürokrata jellegû papírforma temetõtõl, van annyira magyar Rúzsa Magdi is mint bármelyikünk.
Engem az bántott csak egyedül, hogy nem magyarul énekelte el a számot. Nem elég, hogy így is mindenki angolul akar beszélni nálunk, meg majmoljuk õket ahol még lehet. Mostmár, aki legalább tehetne ellene, az se tesz, hanem helyette angolul énekel. "Mer' az oan menõ"...
kessy6 2007 máj. 19. - 02:34:36
Hat lehet,hogy problema van a hallasoddal,de mint azt mar leirtam........nem okozott problemat megerteni.........

Ez meg: "Itt meg jugo vagyok"...........ez de gaz.............

"Eljen a magyar mentalistas!"....(megis mire vagyunk olyan allati buszkek????)

Akinek nem inge,azoktol elnezest!!!!
kessy6 2007 máj. 19. - 02:28:18
Ha valakit esetleg erdekel,akkor az angoloknak kifejezetten tetszett Magdi......es semmi bajuk nem volt a kiejtesevel...... (milyen hulye kritika ez......kakan csomo......)
Noncsa 2007 máj. 18. - 18:14:06
Köszi újra, amelyik számok tényleg tetszettek, már meg is tudtam szerezni mp3-ban, bár sajna elég kevés ilyen van...
ha esetleg kellene vmelyik szám, fel tudom tölteni sendspace-re
rozsa38 2007 máj. 17. - 14:59:29
Szia Noncsa!

Hamég érdekel a Gruz énekesnõ száma akor találtam egy olyan oldalt ahol külön külön is meglehet hallgatni az Elödöntös dalokat.A Döntös dalokat is meglehet hallgatni,de nem külön hanem teljes terjedelmében.

Lépj be az <a target="_blank" href="http://www.mtv.hu" title="www.mtv.hu">www.mtv.hu</a> oldalra ,majd kattints rá a Megujult az mtv.hu Videotár rendszere szövegre.Egy új oldal jelenik meg jobb oldalt a kategoriáknál keresd meg a Eurovizios Dalverseny 2007 és kattint rá,ismét egy új oldal jelenik meg ahol megint a kategoriáknál kiválaszhatod,hogy az Elödöntö vagy a Döntöre vagy kiváncsi.Az Elödöntös dalokat külön is meghallgathatod csak ki kell választani,hogy melyiket akarod
Noncsa 2007 máj. 16. - 09:39:01
Köszke az infót, már le is jött :)
rozsa38 2007 máj. 16. - 09:06:52
Szia!

A Gruz énekesnõ SOPHO KHALVASHI "MY STORY" dalt énekelte.
Te is rátudsz keresni az elödöntö és a döntö elöadoira és a szám cimére amit énekeltek a <a target="_blank" href="http://www.mtv.hu" title="www.mtv.hu">www.mtv.hu</a> oldalon

Egykis segitség ha érdekel még más elõadónak a dal cime.
Lép be a mtv oldalra,majd ott keresd meg RÚZSA MAGDI oriási nézõtábort hozott az MTV-nek cimû feliratott és kattints rá ekkor egy új oldal jelenik meg.Baloldalt a legfrissebb hirekbe keresd meg a Eurovizios Dalverseny szõveget és arra is kattints rá ,egy újabb oldal jelenik meg itten jobboldalt keresd meg az Elödöntö vagy Döntö feliratott rákatintva bejönnek az elöadók a dalcime és minden elöadonak a weboldala.Remélem tudtam segiteni.
Összes hozzászólás
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás