Film

Everwood

magyarul beszélő, amerikai tévéfilmsorozat, 43 perc, 2002 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

187 szavazatból
Szerinted?
Lehet, hogy Dr. Andrew Brown zseniális idegsebész, de apaszerepben egyszerűen csődöt mond. Mikor azonban egy tragédia folytán egyedül marad két gyermekével, Dr. Brown úgy dönt, hogy maga mögött hagyja Manhattan forgatagát, és családjával egy apró coloradói városba, Everwoodba költözik, ahol végre olyan életet élhetnek, amilyenről mindig is álmodtak.
Az Everwood 23 részes első évadának középpontjában Andy (Treat Williams) és 15 éves fia, a nehezen kezelhető, de tehetséges Ephran (Gregory Smith) kapcsolata áll. Greg Berlanti producer elismert, élettel teli sorozatában Andynek Ephran és a 9 éves Delia (Vivien Cardone) nevelése közben kell beletanulnia a szülői szerepbe. Izgalmas problémafelvetések, frappáns humor és remek karakterek: ez Everwood, ahová újra és újra érdemes visszatérni.

Évadok:

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Dr. Andrew ''Andy'' Brown
Ephram Brown
Amy Abbott
Edna Abbott Harper
Irv Harper
Delia Brown
Bright Abbott
Dr. Harold Abbott
Dr. Jake Hartman
Hannah Rogers
Dr. Linda Abbott
Laynie Hart
Amanda Hayes
Julia Brown
Dr. Donald Douglas
Will Cleveland
Daniel Maxwell
Nina Feeney
Walter Cunningham
Evelyn Rowser
Joe Morris
Stacey Wilson
Daniel Sullivan
Phil Drebbles
Carol Roberts
Herb Roberts
Bill Hoover
Eugene Brown

Linkek:

Vélemény:


május 19. 23:05
kkkkkkk

május 19. 15:17
A legszebb, legemberibb, legértékesebb sorozat, amit valaha láttam. Semmi felszínesség, semmi csöpögősség; görbe tükröt tart mindannyiunk családi/baráti/szerelmi/munkahelyi/szomszédi örömeiről és viszontagságairól.

2014. január 6. 17:20
Imádom a filmet...de ki a fene tudja nézni éjjel 2-kor...főként ha 4.30-kor kel???Állandóan ismételnek nem lehetne ezt is délután??

Összes hozzászólás