Exszel szemben

Bakancslistához adom
Ex On The Beach / Clash Of The Alpha Females
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol reality-sorozat, IV / 6. rész, 25 perc

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az MTV legújabb nagyszabású, reality-szappanoperájában exeket hozunk össze _ adott nyolc egyedülálló srác és csaj egy festői szépségű szigeten. Minden adott lenne a vegyüléshez, arra viszont nem számítanak, hogy hirtelen elkezdenek felbukkani az előző kapcsolataik, egytől egyig. Sosem tudni, kinek melyik kalandja kerül elő a sötét múltból, a dráma és a feszültség ezért garantált. A soha le nem zárt, fájdalmas szakításoktól a békés elváláson át az újramelegítésig _ lesz itt minden, úgyhogy az biztos, hogy senki se számítson rövid nyári vakációra.

A műsor ismertetése: Az MTV legújabb nagyszabású, reality-szappanoperájában exeket hozunk össze - adott nyolc egyedülálló srác és csaj egy festői szépségű szigeten. Minden adott lenne a vegyüléshez, arra viszont nem számítanak, hogy hirtelen elkezdenek felbukkani az előző kapcsolataik, egytől egyig. Sosem tudni, kinek melyik kalandja kerül elő a sötét múltból, a dráma és a feszültség ezért garantált. A soha le nem zárt, fájdalmas szakításoktól a békés elváláson át az újramelegítésig - lesz itt minden, úgyhogy az biztos, hogy senki se számítson rövid nyári vakációra.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
uzi9mm 2017 febr. 01. - 14:31:47 2/10
szinkron nélküli vetítésnek mi az értelme ?