Extralarge: Gyilkosság Miamiban

Bakancslistához adom
Extralarge: Miami Killer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-olasz-amerikai akciófilm, 93 perc, 1991

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Miami belvárosában megölnek két kislányt. A rendőrfőnök felkéri Extralarge-ot (Bud Spencer) és társát, Dumas-t, (Philip Michael Thomas) hogy segítsenek az ügy megoldásában. A második halott kislányt megtaláló Blake rendőr (Christopher Atkins) azonban egyre zaklatottabbá válik, és furcsán kezd viselkedni az ügy miatt. Összebarátkozik az áldozat barátnőjével és kísérgetni kezdi. Kiderül, hogy Blake kislánya is nemrégiben halt meg egy súlyos betegség következtében, ezért mindent megtesz, hogy Extralarge segítségére legyen a pszichopata megfékezésében. A brutális gyilkosságok nyomai egy paphoz vezetnek. Jack Costello gyanúja szerint az igazság és a gyilkosságok valódi indítéka azonban messze összetettebb és szörnyűbb.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
goodboy 2012 ápr. 17. - 15:08:28 Előzmény c47
Dehogynem kaszkadõrrel forgatott anno egy cikkben ezt õ is elárulta. Amúgy a verekedéseknél nézd meg amikor hátulról mutatják, hogy az nem õ vagy mikor leteperik a földre. A kaszkadõre pedig az volt aki a Gonzales bosszújában is szerepelt, aki elköveti a gyilkosságokat és mindenki azt hiszi, hogy õ volt mert nagyon hasonlít rá.
-csengõzoli-- 2012 ápr. 12. - 10:37:19
Bocs,de rengetegszer látszik,hogy az idõs Bud Spencert dublõr helyettesíri a verekedéseknél...
c47 2012 ápr. 12. - 10:32:24 Előzmény goodboy
Te nem tudom mit néztél, szerintem ez éppen a legzseniálisabb része a sorozatnak. A "mellékszálaknak" mind van szerepe, vagy nem nézted végig, vagy nem értetted akkor... Igazi szövevényes, fordulatos, izgalmas film. Továbbá, Spencer nem forgatott kaszkadõrrel. Lassabbak a verekedések, ez igaz, na de itt már 62 éves. Még mindig zseniális.
goodboy 2012 febr. 11. - 05:42:12
A leggyengébb része az Extralarge sorozatnak. Logikátlan, tele van felesleges mellékszálakkal és már 10 perc után tudni lehet ki a gyilkos. A színészi alakítások,-ha egyáltalán lehet annak nevezni- borzasztóak. Amúgy ennél a sorozatnál lehetett érezni, hogy Spencer kezd kiöregedni a szerepébõl. A verekedéseknél bizony látni lehetet mikor helyetesítette a kaszkadõre. Ez már nekem csalódás volt. Na, de hát mindenki megöregszik egyszer.
Ford Mustang 2011 júl. 18. - 16:23:17 Előzmény bozsoki93
Az igaz, hogy a filmjei jobbak, de ez nem is film. ;)
bozsoki93 2010 aug. 30. - 17:11:57
Nekem nem jött be nagyon, Bud Spencer többi filmje jobban tetszik.
Ádicsek1000 2010 aug. 08. - 13:53:16
Húúú, ez egy jó sorozat. Imádom minden egyes részét, mert mindig van benne valami érdekes. Még itt is bemutatja Spencer, hogy még tud harcolni az igazságért. Ez a rész tele van fordulatokkal. Elõször el akartam tenni az rtl-re, de aztán megláttam benne Spencer-t és utána 1000-rel néztem. Jó élményt nyújtott nekem. 10/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu