Ez a ház bontásra vár

Bakancslistához adom
This Property Is Condemned
amerikai romantikus film, 106 perc, 1966

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

A csinos Alva egy kisvárosban él az amerikai Délen, Mississippi államban a múlt század harmincas éveiben. A penziótulajdonos anyja azt szeretné, ha lánya a jómódú Mr. Johnsonhoz menne feleségül. Ám Alma beleszeret a New Orleansból érkező jóképű idegenbe. Owen Legate a vasúttársaság megbízásából jött Dodsonba azzal a feladattal, hogy a vasúti forgalmat racionalizálja. A helybéliek rossz szemmel nézik Legate ténykedését, akárcsak Alva anyja lánya bimbózó szerelmét. Amikor Legate-t majdnem halálra verik, a férfi el akarja hagyni a várost a szerelmével.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
expa márc. 04. 23:48:16 Előzmény beszelo86
Hülyeségeket beszélsz. Ő vitte a filmet...
csabaga 2016 nov. 16. - 18:03:18 Előzmény NADALFAN
Kocsis Mariann,aki itt már 50 felé járt.

Nekem fura volt,hogy N. Wood szinte Liz Taylor játszott.Vagy inkább neki való lett volna való a szerep,tíz évvel korábban.
8/10
beszelo86 2012 okt. 09. - 17:19:46 8/10 Előzmény NADALFAN
Natalie Wood miatt nem tökéletes. A 8-as minden egyébnek jár.
8/10
NADALFAN 2012 máj. 11. - 21:50:39 8/10 Előzmény verdeleth
a film egész jó,csak ilyen ótvar szinkronhangot adni ennek a gyõnyõrû szinésznõnek -felháborító. nem tudom ki aki szinkronizálja ,de egy dagadt néger szinésznõt szokott -na ahhoz illik de Natalie Woodhoz?
a szinkronrendezõt meg azonnal tiltsák el a munkájától:))
verdeleth 2007 jún. 15. - 16:22:18
huh de rég láttam ezt a filmet Kb 10 éve de még emlékszem nagyjából rá csak nem tudtam mi ez erre most olvasom Williams drámáját és eszembe jutott hogy ez az De jó lenne látni még egyszer A film a történetet követi de úgy hogy a könyv a jelent irja le ahol Alva huga mesél a sineken családjáról egy Tom nevû kisfiúnak a film pedig ez a múltat is filmre vitte Szóval merész alkotás de fantasztikus hiszen megmaradt bennem vagy 10 évig Nézzétek meg ha tudjátok ! És olvassatok sok Tennesse Willliamset!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu