Ez igen!

Bakancslistához adom
So Fine
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai vígjáték, 87 perc, 1981

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az egyetemista Bobby az egyik New York-i ruhagyáros fia. Egyik nap meglepő ötlettel rukkol elő, rájön, hogyan lehet átlátszó farmernadrágot készíteni. Az új találmány a maga teljes szépségében mutatja meg a szebbik nem benne parádézó képviselőjének hátsóját. Sikerül is meglepnie vele a divatvilágot, mindenkit bámulatba ejt az ötlete. Bobby nagy sikert arat a különleges ruhadarabbal, még az utca egyszerű emberének is elakad a lélegzete. A divat már csak ilyen: drága, esztelen és kelendő. A szerelemhez azonban ennél egy kicsit több kell.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kiccike 2013 febr. 08. - 19:22:47
Már nem emlékszem a filmre, mert nagyon rég láttam. De magára a nadrágra tisztán emlékszem. Többször is eszembe jutott már az évek során, de nem tudtam már, mi a film címe.
2/10
Rahar 2011 dec. 26. - 11:10:34 2/10
Egy tipikus régi vágású vígjáték az összes elõnyével és hátrányával. Kevés humor van benne és a történet is gyenge, a cselekményvezetés természetesen a realitást több helyen nélkülözi. A történetben egy érdekes, egyedi megoldás van, az tetszik, a többi felejthetõ. Szerintem csak az nézze meg, aki kifejezetten kedveli az 1990 elõtti vígjátékokat.
offtopic
Ford Mustang 2011 aug. 09. - 22:03:28
:DD
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu