Ezerszőr – Készült a Grimm fivérek meséje nyomán

Bakancslistához adom
Allerleirauh
6 éven aluliak számára nem ajánlott német mesefilm, 59 perc, 2012

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A gyönyörű hercegnő az apjával kötendő rákényszerített házasság elől megszökik a palotából. Az erdőben rátalál egy fehér lovon érkező királyfi, aki magával viszi az otthonába és eleinte szolgaként bánik vele, mivel a hercegnő az ezer szőrből készült kabátjával álcázza magát. Mígnem egy bálon megjelenik a szépséges ruhájában és a királyfi rögtön beleszeret. De amilyen gyorsan megjelent, olyan gyorsan el is tűnik a szeme elől...

Stáblista:

Szereplők

Lotte hercegnő
Jakob király
Mathis, szakács
Tobald király
Friederike hercegnő
Larissa hercegnő

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto 2018 aug. 04. - 16:13:02
Jó mesefilm, szépen meg lett csinálva. De az "ezerszőr"-ön végig röhögtem, nem tudtam hozzászokni :D Hogy lehet egy fiatal lányt így hívni? Az eredeti címe 'Allerleirauh' (jelentése: mindenféle szőrből való) azért nem hangzik ennyire röhejesen. Szerintem a Grimm fivérek adhattak volna jobb címet is. Egyébként el is hangzik a filmben, a 'Medve lánya' jobb lett volna! Sajnos a végét nagyon összecsapták, de addig nem untam egy percét sem.
Olga Szente 2015 márc. 28. - 15:01:10 Előzmény szevacica
Nincs mit korrigálni.....Tényleg az apja akarja feleségül venni....Kissé beteges :(
szevacica 2014 nov. 09. - 08:08:16
Az apjával kötendõ rákényszerített házasság? Könyörgöm!!! Nem ártana kicsit figyelni! A korrektúra szó jelent valamit a fenti szöveg megalkotóinak?