Ezt jól kifőztük!

Bakancslistához adom
Waiting...
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, 94 perc, 2005

Értékelés:

112 szavazatból
Szerinted?

Dean (Justin Long) már négy éve dolgozik pincérként. Mikor megtudja, hogy Chett nevű egykori osztálytársa milyen sokra vitte a karrierjével ilyen rövid idő alatt, Dean elkezd aggódni sorsa kilátástalansága miatt. Kollégája és cimborája, Monty (Ryan Reynolds) hasonló cipőben jár, leszámítva, hogy őt cseppet sem izgatja mindez. Monty kapja a feladatot, hogy betanítsa a félénk új alkalmazottat, Mitch-et (John Francis Daley). Első műszakja során a fiatal srác megismerkedik a Shenanigan's étterem szokványosnak egyáltalán nem nevezhető alkalmazottaival, a Raddimus nevű szakáccsal (Luis Guzman), aki egy igencsak durva hóbort elterjesztője, Dannel, az étterem túlbuzgó menedzserével (David Koechner), valamint Serenával, Monty exbarátnőjével (Anna Faris).

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Xxy92 2020 dec. 22. - 00:51:18
December 23. - Szerda
00:15 SuperTV2

Végre egy karakteresnek tűnő, Mást mutató film a tévében; és mikorra teszik? Éjfél utánra! Mi miatt? Egy semmitmondó, unalomig ismételt limonádésorozat miatt. Melyik csatornán? Ahol annyi a reklám, amennyit nem szégyellnek, függetlenül attól, hogy a kormány kifogyhatatlan pénzcsapja áll rendelkezésükre. Hajdanán jó volt a SUPERTV2, de azok az idők sajnos rég elmúltak.
5/10
NHzsolt 2020 ápr. 27. - 19:04:41 5/10
Azt azért nem mondom, hogy egy túl igényes amerikai vígjáték, de volt benne néhány elfogadható poén, volt olyan karakter aki a sztori gondolkodásra késztető részét képviselte, volt benne igénytelen amerikai stílusú, testrészekkel poénkodó szál és voltak benne a valóságot közelítő részletek. Azt gondolom, ha nincs más egyszer meg lehet nézni,de bármi más gondolat felmerül, azzal kell foglalkozni és nem ezzel a filmmel...
Frikando 2016 jan. 26. - 22:32:18
Ezt a magyar éttermek 80%-ban (százból nyolcvanban) le lehetne forgatni. Jó étvágyat hozzá!
10/10
kistejes23 2015 jan. 24. - 00:34:02 10/10
Megvan az új kedvenc vígjátékom! IMÁDTAM!!!
Guatrau 2013 máj. 17. - 01:37:28
SPOILER!

"Igen Mester! Azonnal Mester! Nem kerül szalonna a tányérjára Mester! Nincs szalonnaa! Ó nemnemnem! Könyörgök neee! Óuó neEEe! Nincs szalonnnnna rAjtAaaaa!!!!"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Guatrau 2013 máj. 17. - 00:57:02
Ezt a filmet, csak az érti, aki ebben dolgozik!!!!! Lehet valaki aki irodában dolgozik, és lát a szakmájához közelálló filmet, nyilván sokkal jobban fog tetszeni neki, mint nekem. Én tuti bealudnék rajta... De ez a film, maga az élet. Ne higgyétek, hogy nem ez megy akármelyik nagyobb nevû pizzériában, akiknek a reklámjait nap mint nap hallani a rádiókban, és mindenhol a szórólapjukba futsz bele! ;)))) Tudom. Szakács vagyok! :D Minden klappol... A karakterek is reálisak. Az idegbeteg felszolgáló csaj, a leszbikus pultos lány, az idióta szakácsok, a bakik, még a szemétkedések is... SPOILER következik! A kedvencem a végén, mikor a szakácsok nézik az órát, már csak 3 perc zárásig, és imádkoznak, nehogy bemenjen valami gyökér. És bemegy! Azt hiszitek én szeretlek Titeket amikor 14 óra meló után a 60 fokban, mikor már kitakarítottam, elpakoltam, kikapcsoltam a gépeket, átöltöztem, hogy elérjem az utolsó buszokat, mert még megyek 5 ilyen napot mint ezek... !!! Az minden vágyam, hogy nektek kaját csináljak??? Ezt senki nem gondolja komolyan ugye? :) Én is anyázok keményen!!! :D
10/10
Vajaskiflik 2013 ápr. 22. - 17:42:28 10/10
Jaj, ez a film nagyon kedves! Szerintem senki ne rettenjen vissza tõle az elsõ öt perc után! :]
10/10
Samsunger 2013 jan. 07. - 16:06:10 10/10 Előzmény wowow
Ez a film zseniális! Az ilyen prûd, élettelen cselédlelkûeknek tutira én is belecsuláznék a kajájába. Teljesen életszerû a film, ha már szalagmunkát végeznek, legalább tegyék azt jó kedvel. Mondhatod, hogy ahol te eszel ott biztosan nincs ilyen, de elképzelem a fejedet, háát...:D Ne hidd hogy nem teszik ezt veled! Borravalót is tutira sajnálod!

Aki szét akarja magát röhögni, annak kötelezõ!--- (ez elég ratyin hagzott de kiba***tt jó film!)
1/10
Ze74 2012 okt. 07. - 15:13:27 1/10
Szánalmas!!!
7.5?
Az elsõ tíz percig bírtam,addig a film minden mondanivalója a férfi nemi szerv körül forog.
Köszönöm nekem elég volt ennyi.
3/10
technokrata 2012 szept. 22. - 17:56:14 3/10
A pontozás alapján, (amit itt láttam: 7,7) meg a szereplõk alapján egy jó filmhez ültem tévé elé. Az elején még úgy is nézett ki, hogy egy jó mozit választottam szombat délutánra. Ez kb. az elsõ 10 percet jelenti. De aztán rá kellett döbbennem fokozatosan, bár elég gyorsan, hogy egy sor jó színész sem tudja megmenteni ezt a gyalázatot. Néhány egyszerûbb poénon kívül, na meg az elvárható színészi játékokon kívül semmit sem lehet ebben a filmben kicsit se jónak nevezni. De még elfogadhatónak sem. Így már csak az érdekelne, hogy akik így felértékelték, azok látták egyáltalán??? Vagy csak a színészeknek szólt ez a 7,7? Kár volt erre idõt pazarolnom. A DVD pedig a kukában landolt.
1/10
kazsagx 2012 aug. 24. - 00:25:30 1/10
Vártam egy jó filmet,de ez minden volt, csak az nem!
9/10
Rodman 91 2012 aug. 23. - 23:02:11 9/10
Hát ez qrva yooo volt!!!szanaszét röhögtem magam!!!Ryan hozta formáját!!!
wowow 2012 aug. 23. - 21:43:58
Mi ez a gusztustalan förmedvény? Ilyen kerülhet egy filmbe, hogy rácsuláznak az ételre, a lábaközé dörgöli a kaját stb. -10 pont. Ez egy trágya.
7/10
offtopic
Rahar 2012 jún. 25. - 22:25:55 7/10 Előzmény fáklyás menet
"Nem részletezték, hogy mi lett volna a dolga, ha elfogadja a kinevezést, de én úgy értettem, hogy azért nem fogadta el, mert nem akart itt ragadni, nem akart ráállni a lassú, akár élete végéig szóló szamárlétrára. A "játék" meg tényleg hülyeség, de a film nem azt mondja, hogy jó ez így, hanem hogy ez van, ilyenek is egyes munkaközösségek."
Én is úgy gondolom, hogy nem akart a szamárlétrán lassan araszolva ebben az egész karrieres dologban részt venni. Engem csak az zavar, hogy nem tudta még a film végén sem, hogy mit kezdjen magával, mit csináljon és még a munkáját is elvesztette. Ennyi erõvel el is fogadhatta volna az állást és gondolkodhatott volna tovább biztosabb egzisztencia mellett, hogy mit csináljon az életben.
A játék meg nekem nem tetszik, nagyon gyerekesnek tartom és még retardáltnak is, mert valaki megmutatja a heréit vagy a farkát másnak és még ezután pofátlanul õ mondja másnak, hogy buzi. De ha legalább ezt belerakták egy filmbe, legyen elfogadom, de akkor legyenek már annyira tökösök hogy akkor meg is mutatják a denevérszárnyat és a kecskelábat vagy hogy hívják a másikat.
fáklyás menet 2012 jún. 24. - 23:07:48 Előzmény Rahar
Nem részletezték, hogy mi lett volna a dolga, ha elfogadja a kinevezést, de én úgy értettem, hogy azért nem fogadta el, mert nem akart itt ragadni, nem akart ráállni a lassú, akár élete végéig szóló szamárlétrára. A "játék" meg tényleg hülyeség, de a film nem azt mondja, hogy jó ez így, hanem hogy ez van, ilyenek is egyes munkaközösségek.
7/10
Rahar 2012 jún. 21. - 00:31:59 7/10
Furcsa érzéseim vannak a filmrõl, egyrészt tetszik is meg nem is.
***SPOILER***
A péniszmutogatás majd utána a másik lebuzizása szerintem nem vicces, hanem degenerált. De akkor már ha ki lett találva ez a hülyeség, akkor legalább mutatták volna a denevérszárnyat és a másikat.
Próbáltak mondanivalót becsempészni a filmbe, de szerintem nem sikerült. Például a fõszereplõnek tûnõ személy nem fogadja el az állást, ki is lett rúgva, de ez így értelmetlen, mert igazából nem tudja, hogy mit kellene csinálnia.
A szakácsok étellel való gusztustalanságaikról nem gyengültem be, láttam a Casino címû filmet :) Persze ha ezt nem tudtam volna, akkor hatásosabb lett volna. Milyen jó is az amikor a pizzériában elõtted készítik a pizzát és nem hátul a konyhában.
***SPOILER VÉGE***
Roni72 2012 jan. 19. - 20:10:50
A genitáliákkal való "humorizálás" (gusztustalankodás), a perverzió, az obszcenitás az a jobb sorsra érdemes amerikai filmipar védjegyévé vált. Az európai meg ezt majmolja...
peejay 2012 jan. 16. - 12:21:54 Előzmény buncow
Mr. Beant sem nézek (szóval ez nem jött be, hehe), mert az angol humor sem tartozik a kedvenceim közé.
Az amerikai sitcomokat kedvelem, ahol nincs teljes mûsoridõt kitöltõ szexhumor és káromkodás, mégis sikeresek ezek a sorozatok, és ugyanúgy hétköznapi élethelyzeteket dolgoznak fel.
Ha számodra ez a film az érték felõlem, nekem 8 ... :D

Madarat a tolláról...
peejay 2012 jan. 16. - 12:13:14 Előzmény Elena*
választásom erre a filmre elsõsorban Farris miatt volt, de ez a fajta humor nem érdekel és káromkodásokat sem volt semmi kedvem végig hallgatni, ami a filmnek elég jelentõs részét tette ki. Van, amikor ez vicces tud lenni, itt nem volt az, szerintem. Nem vagyunk egyformák és Te legalább kulturáltan le tudtad írni nekem a véleményed ;)
buncow 2012 jan. 14. - 22:51:25
Szerintem a felfogásod nehézkes kicsit és az ízlésed a szemétre való... Nem csak az volt a lényege a filmnek, hogy a te kifinomult Mr. Bean-es humorérzékedet kiszolgálja, a film teljesen hétköznapi dolgokról szól, hétköznapi problémákról, amit mindenki másképpen próbál meg kezelni. Szerintem nagyon jó kis film és persze jók a színészek, nagyon jól hozták a karaktereket és a beszólások is jók voltak. Az egészben az volt a legjobb, hogy egyáltalán nem tûnt erõltetettnek, egy helyszínen játszódott lényegében az egész, mégis teljesen pörgõs és mindig volt valami történés, "gördülékeny" volt az egész, és egy viszonylag kliséktõl mentes filmet láthattunk végre..
Összes hozzászólás