Fagyhatár alatt

Bakancslistához adom
Sub Zero
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai katasztrófa film, 95 perc, 2005

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Terroristák egy csoportja ellop egy szerkezetet, amivel egy műholdat lehet irányítani. Menekülés közben azonban az oroszok lelövik a terroristák gépét és a szerkezet a Himalája K2 csúcsára kerül. A katonaság természetesen mindent elkövet azért, hogy visszaszerezze a fontos szerkezetet, ám úgy tűnik, hogy mindez a civilek bevonása nélkül nem megvalósítható. Tízmillió dollárt ajánlanak hát fel a hegymászók legjobbjainak, hogy elérjék és hatástalanítsák a szerkezetet. De az évnek ebben a szakaszában a K2 csúcsot megmászni szinte lehetetlen.

Stáblista:

Szereplők

John Deckert
Soloman Davis
Dr. Petrov Jenko
Tamara Holbrook
James Jordan
Pete Tanner

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
cserjes.andras 2009 jún. 07. - 01:27:30 1/10
Ez a film egy zs-kategóriás 0. Tele van banális hibákkal: árnyékok, robbanások...
Hegymászós filmet meg vajon miért ír/csinál az, akinek f*ngja sincs róla. Áhhh.
zozox333 2009 jún. 07. - 00:59:54
Ja, hogy már megy (majdnem vége)! Majd egyszer megnézem!

HALÁLOS FAGYPONT
realkamau 2009 jún. 07. - 00:58:53
Ez az !!! :)
zozox333 2009 jún. 07. - 00:56:11
Halálos film lehet! :D
AvatáR Gil Maerth 2008 nov. 09. - 20:07:10
Ez akkora spoiler lesz mint ide Óbuda :))))))))))

Fagyhatár alatt (Sub Zero)

Vajh a cím nem azt jelzi: megtámadjuk a fridzsidert, avagy azt hogy a Mortal Kombat-os Sub Zero önálló nagyestés filmet kapott, melybõl kiderül: nem az anyósának látása miatt van rajta a kék maszk? Sajna nem. Helyette kaptunk egy Cliffhanger-re hajazó alkotást.

Bevezetõ:
a terroristacsoport ellop egy szerkezetet, amivel mûholdat lehet irányítani. Menekülés közben az oroszok lelövik a gépet és a szerkezet a Himalája K2 csúcsára kerül. Tízmillió dollárt ajánlanak fel a hegymászóknak, hogy hatástalanítsák a szerkezetet. De a K2-õt szinte lehetetlen megmászni.
Írja bemutató a TV újságban. De itt kérem rengeteg a tévedés.

Leírás:
Tényleg van terroristacsoport mely a Fekete Horizont nevet viseli. Ez egy posztszovjet szervezet. Egy kockát lopnak el egy obszervatóriumnak látszó obszervatóriumból. :D

Az oroszok tényleg lelövik õket, mint vérengzõ bûnösöket. És a kocka, amit a Vezér profi módon használ, a K2 északi oldalára zuhan, amit – hangsúlyoz a Mû- „ebben az évszakban lehetetlen megmászni”.

A tízmillió dollárt tényleg felajánlják. Más kérdés, hogy nem a hatástalanításért, hanem a mászásért. A mászókat lasszóval kell összefogdosni :D

A hatástalanítást kooperációban végzik az oroszokkal. Ez az orosz motívum az Armageddon óta elõjön. Miért ne alkalmazzák itt is?

Szóval nyakukba kapnak egy profot, és asszisztensét. Akik mellesleg menõ és arrogáns hegymászók. Neki is indulnak. Ám már a kezdet kezdetén a Mû kinyirja egyik frontemberüket. Majd 2 mászó marad lenn egy táborban.
Aztán egyikük majdnem lezuhan.

Majd egy renegát mûködésbe hozza a lavinaágyúkat, amivel a 2 sérült amerikai múlt idõbe kerül .Az orrukig se látnák, mégis rekordidõ alatt megmásszák a hegyet :D
A hegyen némi mászás jön, amit egy csini leányzó végez el.

Ám majdnem lezuhan, és már csak percek vannak a lezuhanástól.
Itt is be akarják hozni a „titkos fegyverem -elszabadult- jõ a nukleáris válság” címû topikot..
A szokásos vaskezû elnökrõl nem is szólva.
Szóval a nõ áthozza a túlpartra a kockát. Ám ekkor leveti álcáját a gyilkos: az ukrán prof az!

Majd míg az egyik hegymászó verekedni kezd vele, a sebesült orosz asszony leállítja mûholdat és a szerkezet önrobbanására int. Így nem csoda, ha a kocka végül mégis elõzékenyen az ukránnak lesz adva. :D

A végén jön egy robbanás, egy lavina, amit persze egy kocka arcú hõs és a csini lány túlél, ejtõernyõn libegve. Mert gyorsabbak õk a 210 km/h -ás lavinánál :D.
És persze megint csak nem csókolóznak (((((((

Értékelés:
76 %
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu