Fájdalmas emlékek

Bakancslistához adom
A Time to Remember
amerikai filmdráma, 100 perc, 2003

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Egy családi nyaralás jó alkalmat kínál arra, hogy egy elhidegült család tagjai újra egymásra találjanak és begyógyuljanak a régi sebek.
Britt Calhoun művész és egyedülálló anya, akinek gondjai vannak a megélhetéssel és csak saját szabályai szerint hajlandó élni az életét. Gyermekének apja, Nicholas szeretné feleségül venni Brittet és "normális" életet élni. Britt számára az amerikai álom azonban csupán hazug illúziónak tűnik, melyre saját családjában sem látott példákat. Testvére hívja fel és közli vele, hogy Hálaadás napjára családja közös vakációt szervez. Britt azonban mindig is a család fekete báránya volt és sosem jött ki anyjával, a gazdag özveggyel, aki minden erejével a látszólagos tökéletességre törekszik.
Britt azonban tudja, hogy jövője érdekében tisztáznia kell múltjának eseményeit, ezért végül hajlandó fiával együtt hazautazni az ünnepekre. Otthon azonban nem változott semmi: egy elhidegült, szorongó családot talál a szülői házban. Ráadásul kiderül, hogy anyja az Alzheimer-kór korai stádiumában van. Az ünnepek nagy meglepetéseket kínálnak Britt számára: életében először valóban úgy érzi, hogy ismeri saját családját és képes megérteni önmagát is.

Stáblista:

Szereplők

Britt Calhoun
Maggie Calhoun
Valetta Proctor
Dorothy Walderson
Claire Goodman Isenberg

Hozzászólások

Szerinted?
zsebimami 2010 aug. 26. - 17:03:41
Amit most írok az minden filmre vonatkozik és nem csak az én véleményem: Jó lenne a Hallmark, de kibírhatatlan ez a sok reklám, amivel állandóan megszakítják a filmeket. Ezzel üldöznek el sok nézõt, ami nagy kár. Tudjuk, hogy pénzbõl élnek a csatornák, de azért ez mégis túlzás!!!
1/10
Skultetyko 2010 júl. 25. - 14:31:42 1/10
Iszonyatosan nyálas, tartalmatlan giccsparádé, hiteltelen szereplõkkel.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu