Fantomfiú

Bakancslistához adom
Phantom Boy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott belga-francia animációs film, 84 perc, 2015

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Leo nem hétköznapi kisfiú, egészen különleges képességgel rendelkezik. Egy titokzatos betegség révén képes fantomfiúvá változni: kilépve a testéből, repülő szellemalakban fedezi fel a várost, miközben a teste látszólag békésen alszik az ágyon. A kórházban megismerkedik és összebarátkozik egy rendőrtiszttel, aki megsebesült, miközben egy veszélyes gengsztert igyekezett letartóztatni. A bűnöző célja, hogy átvegye az irányítást New York energiaellátása felett és ezen keresztül döntse káoszba a metropoliszt. Leo különleges képessége segítségével, a rendőrrel közösen igyekszik megállítani a gengsztert és megakadályozni New York pusztulását.
Bemutató dátuma: 2016. szeptember 15.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
TitusLivius 2016 szept. 16. - 21:20:58 10/10
Ismét atomerõs animációt kapunk a franciáktól, az egyszerû rajzok mögött jól átgondolt koncepció és komoly mûvészi munka rejlik, a történetvezetés és maga az üzenet is megsüvegelendõ. Nekem személy szerint már az "Egy macska kettõs élete" is bejött, akkor is és most is nagyot alkotott ez a rendezõpáros, remélem folytatják ezt az utat.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu