Farkasvadászat

Bakancslistához adom
Romasanta
16 éven aluliak számára nem ajánlott spanyol-angol horror, 90 perc, 2004

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

1850, farkasok lepik el az erdőt, és egyre több ember tűnik el nyomtalanul. A megcsonkított tetemeken szabályos vágások láthatók, amely nem lehet állati támadás nyoma. Ez az ellentmondás tartja rettegésben a közeli falu lakóit, akik félnek az erdő közelébe merészkedni. A titkos legenda, amely Allarizról, a farkasemberről szól, újra feléled. Barbara és nővére, Josephine az erdő mélyén laknak, elszigetelve a falutól. Csak akkor érezhetik magukat biztonságban, mikor Barbara szerelme, az utazó ügynök Manuel megérkezik. Manuel elviszi Josephine-t a biztonságot nyújtó városba, ám mikor visszatér Barbarának gyanús lesz Manuel.

Stáblista:

Szereplők

Manuel Romasanta
Bárbara
District Attorney Luciano de la Bastida
Philips professzor

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Attila G. 2013 szept. 07. - 02:19:02
Ez számomra egyelõre amolyan se füle, se farka filmnek tûnik. Történet nuku. Szerintem akármilyen iskolában az ehhez hasonló dolgozatokra mondták azt, hogy értékelhetetlen. Kb. az 1-es szintet sem éri el. - Volt olyan tanulmányi intézmény, ahova jártam; ahol már az 1es is teljesítménynek számított. -
Az a vicc és megmagyarázhatatlan az egészben, hogy valószínûleg már másodszor futok neki a filmnek. Illetve az egyetlen megmagyarázható ok, hogy valamivel nagyon elvoltam foglalva, s lusta voltam átkapcsolni. Most viszont viszket a tenyerem, de egyelõre... Nem tudom, mire számítok.
Egyébként a lentebb említett Farkasok szövetsége - ha nem keverem össze másik filmmel - azért nem volt ennyire katyvasz.
Közbiztonság Szilárd 2013 jún. 06. - 03:42:11
Vajon hány 1852-es év volt, ha az ismertetõt író idióta képes volt leírni azt: "az 1852-es évek"?
Az anyanyelvüket alapfokon nem beszélõ hülyéket miért engedik ismertetõt írni?
cineplex 2012 szept. 23. - 11:10:16
Véleményem szerint egyszer nézhetõ film. Nem kiemelkedõen jó vagy rossz. Helyenként unalmas, de azért van benne durva rész is. A színészekkel úgy nem volt baj.
Kiccike 2012 márc. 30. - 06:44:52
A képek alapján nekem is a Farkasok szövetsége jutott eszembe.
Lehane13 2010 ápr. 18. - 12:42:03
Annyira gáz, hogy egyes emberek milyen ostobák....dehát ez a mai világ:)Close mit vársz?nem akarom sorolni mire utal ez a mérhetetlen mennyiségû inteligencia..:D...
A film egyszer max kétszer nézhetõ...nekem kicsit unalmas....
skan 2009 júl. 31. - 17:56:56 Előzmény cimar
Te iq-hiányos nyomoronc, amikor beírtam, még nem volt ismertetõ a filmrõl!
cimar 2009 júl. 19. - 19:44:49 Előzmény skan
Te paraszt nem elmesélni kell a filmet hanem véleményt mondani.
skan 2009 ápr. 05. - 09:14:47
"Az Allarizban felbukkanó farkasemberek legendáját elmesélõ gótikus történet az 1852-es évek misztikus és horrorisztikus világába viszi el a nézõt. 1850 - farkasok lepik el az erdõt, és egyre több ember tûnik el nyomtalanul. A megcsonkított tetemeken szabályos vágások láthatók, amely nem lehet állati támadás nyoma. Ez az ellentmondás tartja rettegésben a közeli falu lakóit, akik félnek az erdõ közelébe merészkedni. A titkos legenda, amely Allarizról, a farkasemberrõl szól, újra feléled. Barbara és nõvére Josephine az erdõ mélyén laknak, elszigetelve a falutól. Csak akkor érezhetik magukat biztonságban, mikor Barbara szerelme, az utazó ügynök Manuel megérkezik. Manuel elviszi Josephinet a biztonságot nyújtó városba, ám mikor visszatér Barbarában feltámad a gyanú, nõvére sosem érkezett meg? Miért pont Manuel az, aki nem fél a sötét erdõ rejtekén? Milyen titkot rejt a férfi, vajon õ a farkasamber, akitõl mindenki retteg...?"

tutifilmek.hu