Fátylat rá!

Bakancslistához adom
magyar reality-sorozat, 2012

Értékelés:

33 szavazatból
Szerinted?

Minden menyasszony álma egy tökéletes esküvő. Ami két menyasszony esetében természetesen két teljesen különböző esküvő. De mi történik akkor, ha két házasulandó párnak egy közös esküvőn kell egybekelnie?

A VIASAT3 felhívására szép számban jelentkeztek a hagyományos esküvőre vágyó párok mellett nem mindennapi, szinte már extrém elképzelésekkel rendelkező menyasszonyok és vőlegények is, hogy a VIASAT3 kamerái előtt fogadjanak örök hűséget egymásnak. A Fátylat rá! minden adásának főszereplője két házasulandó pár. Ők versengenek majd egymással azért, hogy melyikük elképzelései valósuljanak meg leginkább az esküvő és a lakodalom lebonyolítását illetően. A párok közötti egyezkedésnek, a stratégiának és a taktikának nagy szerepe lesz, hiszen minden héten két párnak kell majd egy közös esküvőn kimondania a boldogító igent.

Ami lényegesen megnehezíti mindannyiuk dolgát az az, hogy ezek a párok szinte semmiben sem értenek egyet a nagy napot illetően. Az egyetlen közös bennük az, hogy mindannyian ki akarják mondani a boldogító igent, viszont más helyszínen, más ruhában, más körülmények között, mint vetélytársaik. Van, aki egy csárdában szeretné hagyományos keretek között, míg van, aki száguldó versenyautóban házasodna. Akad olyan is, aki rúdtáncosok között húzná szíve választottja ujjára a gyűrűt, és van, aki Elvis idejébe, vagy éppen a középkorba repítené vissza a násznépét.

A műsor szabályai szerint a szereplőknek az a dolga, hogy öt fontos pontban megegyezzenek. Ez az öt pont a szertartás, illetve a lagzi helyszíne, a ruha, a menü és a zene. A nehéz döntések sorozatán két műsorvezető, Horváth Éva és Müller Attila kíséri végig a játékosokat. Ha a párok végképp nem tudnak maguktól megegyezni, akkor a műsorvezetők próbatétel elé állítják őket, és különböző feladatok alapján dől el, ki nyeri a fordulót. A cél mindkét pár számára természetesen az, hogy a lehető legjobb esküvőt hozzák össze, méghozzá közösen, hiszen mindannyiuk vendégei ugyanazon a lagzin vesznek majd részt, és remélhetőleg jól is érzik majd magukat. Az adásban a végső csavart pedig a menyasszonytánc hozza. Ugyanis az egyik főnyeremény a két menyasszonytánc összege, a másik pedig meglepetés - amiről utólag még az is kiderülhet, hogy többet ér, mint amit a menyasszonyok összetáncoltak. Az első választás joga azé a páré, amelyik több ponton vitte át akaratát az alkuk során. De még korántsem biztos, hogy ők járnak jobban. A végén egyik pár sem távozik üres kézzel, de egyikük mosolya őszintébb lesz.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
-greghouse- 2012 nov. 04. - 17:01:56 1/10 Előzmény wowow
Igen...vedd észre, hogy egy csomó mûsor tényleg a nem normálisokra épül. Én is sajnálom, dehát ha õk olyan hülyék hogy ez a legjobb szórakozásuk... amíg lósz*r van, verebek is lesznek. (Itt meg azért van a lósz*r mert vannak verebek akik megegyék.)
wowow 2012 okt. 23. - 09:28:45
Mi ez a hülyeség, hogy versengenek egy esküvõn és pocskondiázzák a másik párt? Az se normális, aki részt vesz ebben, hacsak nem jól megfizetik.
1/10
littlerock 2012 okt. 14. - 19:47:30 1/10
Hát ez bazári. Belenéztem eddig két részbe. Buta emberek idióta ötletek, esetleg beképzelt tyúk a felhozatal. A mûsorvezetõk semmit nem tesznek hozzá a dologhoz. Ez úgy trágya ahogy van... Nem mellékesen anno egy olyan esküvõt raktunk össze, amire nagyon büszke vagyok. Nem volt olcsó, de minden fillért megért. A legtöbb ötletünket fillérekbõl is meg lehetett volna oldani, de szerencsére volt lehetõségünk máshogy dönteni. Ezt a görcsösséget és fantáziátlanságot, amit ezek az emberek produkálnak törvényben kellene tiltani... Van egy mûsor ami ismét tiltólistán van nálam... Hofi mondta: Csatorna?! Kanális! A csatornában nincs ennyi sz*r.
pillangókisasszony 2012 szept. 30. - 19:40:47
Ki az aki ERRE féltékeny?Te hol élsz ? :D Inkább szánom õket :)
szevacica 2012 szept. 27. - 18:07:24
Ez rettenetes!!!! Nincs a világon olyan ember, fõleg menyasszony, aki erre hajlandó! Ez az egész valami elfuserált kitaláció, de olyan rossz, hogy be kellene tiltani!!!!!!
pillangókisasszony 2012 szept. 02. - 19:23:51
Jajjj ne!Ez borzalom!
1/10
zenyatta 2012 szept. 02. - 19:05:02 1/10
Csodálkoztam volna, ha nem cigány esküvõvel kezdenek...
1/10
zenyatta 2012 szept. 01. - 18:55:51 1/10
Még hány esküvõs show fog lenni?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu