Fazilet asszony és lányai

Bakancslistához adom
török drámasorozat, I / 99. rész, 45 perc

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Yasemin szövetkezi próbál Selinnel. Hazan megtiltja anyjának, hogy segítsen Kerimének. Ece próbálja meggyőzni Hazant saját álláspontjáról. Kerime kihátrál Fazilet mögül és Yasemint keresi fel, hogy visszavágjon új ellenségének.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Fazilet Çamkiran
Yagiz Egemen
Hazan Çamkiran
Gökhan Egemen
Hazim Egemen
Sinan Egemen

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
alanis 2022 okt. 05. - 10:34:36 Előzmény soszi
Kb. a sztori közepénél csatlakoztam be, így ott ragadtam. Uis azóta bepótoltam az elejét, és az biztos, hogy nagyon nehezen és főleg furán indult. Ha az elejétől nézem, tuti abbahagyom. De most már jó.
Mivel már végignéztem, már értem mind Yasemin mind Fazilet milyen olyan amilyen és mit miért tesz. Ennél a kettőnél volt a legnagyobb fordulat. Sinanra szavaim sincsenek most már, bár nekem az elejétől nem volt szimpatikus egy karakter.
soszi 2022 szept. 27. - 20:41:34 Előzmény Magdolna Boda
Egész érdekesen indult a sorozat, de mára élvezhetetlen, állandóan ordítoznak, nyávognak, bőgnek és folyamatosan hazudnak, hazudnak és hazudnak. Fazilet összes mesterkedése kudarc.
soszi 2022 szept. 27. - 20:35:55
Szó sincs ilyesmiről, a középkorú özvegy férfi elvesz egy fiatal lányt, de a saját gyerekeit nemhogy nem löki ki a fészekből, hanem ellenkezőleg, mindent megad és megenged nekik, sőt hagyja, hogy a fejetetején ugráljanak.
Magdolna Boda 2022 máj. 20. - 22:31:43
hát a karakterek és a történet is...az öreg elvesz egy gyereket, mert azt teherbe ejtették, és kilöki a fészekből a saját fiókáit
Magdolna Boda 2022 máj. 20. - 22:15:06
hát ez a hazan a sorozat elején még úgy ahogy normális volt, de egy hisztis pitsa lett belőle, vagy ordít valakivel, vagy valami baja van...hirtelen ő lett a főnök, mindenkinek ő parancsol
kriptonyt 2022 ápr. 12. - 15:47:44
A mai meg a tegnapi részben nekem olyan furcsa Hazan. Mintha nem ugyan az a színésznő lenne mint a múlt héten.
9/10
Shela 2022 ápr. 03. - 12:01:39 9/10 Előzmény Klauka
Én is ezt állapítottam meg mióta nézem a török filmeket, igaz megválogatm, hogy melyikre szánom rá az időt, de profik a sorozatkészítésben. Nagyon jók a történetek, talán lehetne némelyik pörgősebb, de nagyon adnak a lélektani hatásra. Viszont ennyi jóképű, magas, sportos színészt senki nem tud felvonultatni, mint a törökök.
9/10
Shela 2022 ápr. 03. - 11:56:49 9/10
Ez a sorozat ahogy telt az idő egyre jobb lett, sőt nagyon jó lett! Nem gondoltam volna. Felirazosan nézni sokkal élvezetesebb egy epizód sokszor 2 és fél órás. Sajnos a tv-s szétszabdalás nagyon lerontja az élvezhetőségét.
10/10
nyina44 2022 márc. 22. - 22:04:01 10/10 Előzmény hölgy
Egyetértek. Különösen Yagizé. Papp Dániel hangja kifejezetten irritáló ehhez a karakterhez.
Szerintem is érdemes inkább eredetiben nézni, magyar felirattal. Amúgy a sorozat nagyon tetszett, drámai és fordulatos.
Erimaci 2022 márc. 15. - 19:17:40 Előzmény Magenta99
Nem mindenkinek van mindkét adója
hölgy 2022 márc. 02. - 14:58:57
A sorozat jó, de borzalmas a Sinan és Yagiz magyar hangja. Közük nincs az eredetihez. Ezért maradok az eredetinél. A sok reklámról nem is beszélve. Egy 50 perces filmbe 2 reklámot is berakni túlzás.
Klauka 2022 febr. 27. - 23:35:47
Nagyon jó film. :) Nekem tetszik.
Elejétől nézem. És érdekes fordulatok lesznek még benne, no nem tagadom, bele néztem cseppet törökül😁 De állati jó film♥️😍 számomra a török sorozatoknál jobb NINCS! ♥️🤝🇹🇷
1/10
haticesultan 2022 febr. 16. - 15:51:32 1/10
Szerintem ez a sorozat egy kalap kaki. 8 részt néztem meg eddig, és valahogy nem győzött meg a sorozat, hogy néznem kellene.

A történet jó, a szálak rendben vannak, viszont a karakterek a kamu, erőltetett klisékkel már unalmas.

A főszereplő Fazileten, Yaseminen és Gökhanon (nem vagyok biztos benne, hogy így hívják Egemenék legnagyobb fiát) kívül mindegyik karakterrel olyan gondok vannak, hogy azt szavakba önteni nem lehet.

Ott van Hazan. Direkt elcsúfítja magát. Állandóan hangoztatja (persze csak burkoltan), hogy ő jobb, mint az anyja, csak az nem derült ki, hogy miért. 20 évesen még otthol lakik, férfihoz még köze nem volt, és teljesen darabjaira hullik, mert egy ismeretlen csávó megalázta. Az a műesés is nagyon cringe volt.

Yagiz egy elkényeztetett, arrogáns, beképzelt, bunkó barom, isten-komplexussal. Mégis milyen jogon veszi a bátorságát, hogy egy hotelben egy lányt porig alázzon, és miközben erőszakkal tartja ott fogva, lek.rvázza? Neki az miért fájt volna, ha Sinan lefeküdt volna Ecével (mert eredetileg Ece ment volna)? De nyilván őt fogják kihozni jófiúnak, csak nem tudom, hogy miért.

Ece pedig olyan bamba egy lány. Az ő karakterét nagyon elszúrták a forgatókönyvírók, az biztos. Úgy viselkedik, mint egy 5 éves. Állandóan csak sír, hisztizik. A Hazanos-elesés mellett az is béna volt, ahogy elaludt az ágyban.

Yasin egy idegbeteg, bántja Ecét. Ez a színész a Kegyetlen városban játszott, ott is egy ilyen "török macsót" alakított, még a szinkronhangja is ugyanaz maradt.

Selin is csak vergődik, sose kérdez, csak vergődik, acsarkodik, kelti a feszültséget. Szerintem Ecével komolyabban össze fogja rúgni a port, mert az első részekben Yasin és Selin amikor egymásnak ment, tipikus "ezek még egyszer szerelmesek lesznek" jelenet volt.
Magenta99 2022 febr. 06. - 09:56:56
Nincs több pénze a TV2 csoportnak? Ugyanazt a török sorozatot adják a tv2-őn és az Izaura Tv-n is?