Fehér éjszaka

Bakancslistához adom
Nuit blanche
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia-belga-luxemburgi thriller, 98 perc, 2011

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Egy éjszaka, egy drogüzlet, két átverés, menekülés, gyermekrablás, tömény akció, váratlan fordulatok. Frédéric Jardin egyetlen éjszaka történéseit meséli el. Egy piszkos zsaru, Vincent úgy hiszi, megköti élete legnagyobb üzletét, ám ezzel kockára teszi egyetlen fia életét. Az egyik legbefolyásosabb drogbáró, Jose kokóját szállító drogfutárt váratlan támadás éri. A küzdelem során a maszkos rablók kiléte lelepleződik. Kiderül, két zsaru csapott le az értékes szállítmányra, s bár a kokaint megszerzik, az egyikük, Vincent súlyosan megsebesül. Természetesen Jose bosszúja sem marad el, s Vincent-nak egy éjszaka alatt kell a helyzetet megoldania, különben.
Bemutató dátuma: 2012. december 6. Forgalmazó: Anjou Lafayette

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Tomlion 2016 febr. 04. - 16:58:50 10/10
Hihetetlen volt, egy igazi gyöngyszem!
Én sem nevezném nagyon Thrillernek, annak ellenére, hogy a film elején nagyon úgy lett felvezetve. Azonban mint francia akciófilm eszméletlen volt! Annyira felpörgött a film, miután az események átkerültek a Discoba, hogy ilyet a Running Scared-ben és a Crank-ben éreztem utoljára. Ezen felül a film nagyon brutális, feszült, kiszámíthatatlan és izgalmas. Egyetlen negatívum számomra, hogy sok karakter eléggé csupasz volt, nem igazán voltak kidolgozva és a befejezés is hirtelen jött. Néztem is egy kicsit. A konyhában játszódó bunyó pedig valami eszméletlen volt, a Shaky Cam pedig nagyon jól lett ebben a filmben alkalmazva!
10/9

(Véletlenül tízest adtam a hülye egerem miatt!) :P
10/10
Kendy 2013 jan. 04. - 23:18:01 10/10
Most néztem meg a filmet!
:)
Nekem nagyon tetszett!
Nem a hagyományos sablon krimi!
Végig pörög és szórakoztató!
Esti kikapcsolódásnak tökéletes aki csípi a francia akció-krimiket!
8/10
Fenrirson 2012 dec. 10. - 17:53:33 8/10
Nem volt rossz film.Nekem tetszett.Akciónak nevezhetõ inkább,nem pedig thrillernek.A mostani új filmekkel ellentétben ez lagalább viszonylag normális.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu