Fekete-fehér blues

Bakancslistához adom
Redemption Road
amerikai filmdráma, 91 perc, 2010

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Bailey tehetséges blueszenész. Nehéz gyermekkora volt, az élet rákényszerítette, hogy gyorsan felnőtté váljon. Egy sokadik részeg éjszakán találkozik egy rejtélyes úriemberrel, aki elmondja neki, hogy meghalt a nagyapja. Vissza kell térnie a szülővárosába, hogy átvegye az öreg holmiját. Augyt egy ügyvédi iroda bízta meg azzal, hogy kutassa fel Baileyt, ám a férfi azt állítja, nem ő az, akit keres. Másnap, amikor a zenész szorult helyzetbe kerül egy vissza nem fizetett kölcsön miatt, mégis arra kényszerül, hogy Augyvel menjen. A hosszú autóút alatt Bailey szembenéz múltjával, és a férfi segítségével új értelmet nyer az élete.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
alien1976 2012 jún. 28. - 05:33:03 6/10
Néha unalomba, érdektelenségbe átcsapó film, melynek kimondottan a közepe befásult, erõlködõ, gyengélkedõ volt
A néha be - be szúrt poénok sem voltak valami jók.
egyszer nézhetõ film, mely kimondottan a zene miatt lesz talán emlékezetes, ami nagyon jó volt, illetve a színészek játéka miatt.
6/10
sanderb 2012 máj. 07. - 20:54:19 6/10
A zene emlékezetes, kiváló, ami a film összes többi részérõl már nem állítható. Sajnálatosan csak közepes, minden eredetiséget, érdekességet nélkülöz. 10/6
8/10
NADAL14 2011 aug. 01. - 23:10:45 8/10
Jó kis film,pláne egy olyantól aki elég sok zs kategóriás akciófilmben tevékenykedett. Igaz ami igaz, vannak benne sablonok bõven ,a történet kiteljesedésére gondolok ,de tetszett mert pozitív kicsengésû,na és a zenék azok nagyon jók! A fekete szinészt nagyon csípem ,a Halálsoronba is szuper volt ,itt se rossz!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu