Feketék fehéren

Bakancslistához adom
Black-ish
amerikai vígjátéksorozat, 22 perc, 2014

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

Egy afro-amerikai családfő mindennapi küzdelme, aki igyekszik gyermekeit úgy nevelni, hogy megőrizzék kulturális identitásukat egy túlnyomórészt fehérek lakta környéken, melyet megnehezít keményvonalas apja, liberális felesége és "színvak" gyermekei.

Évadok:

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Golden Globe-díj

    2017
    Legjobb televíziós sorozat - musical és vígjáték kategória - legjobb színésznő: Tracee Ellis Ross

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
HarleyQuinn 2017 jan. 24. - 23:52:42 2/10
15-20 évvel ezelõtt még vicces volt, amikor a filmekben/sorozatokban a feketék néha tipikusan \"fekete\" dolgokat csináltak. De azt poénnak is szánták.
De hogy egy egész sorozat csak arra épüljön, hogy sztereotipizálják az afroamerikaiakat... se nem életszerû, se nem humoros. Mostanra már eljuthatnának odáig az emberek, hogy a bõrszínt nem azonosítják fiktív kultúrákkal. Nem hiszem, hogy létezik olyan afroamerikai, aki ilyen gyépés, rasszista, elvakult majomnak tartja magát, mint a szereplõk ebben a sorozatban. A \"fehéres\" poénok pedig pont ugyanolyan sértõk, mint az, hogy ilyen idiótának állítják be a feketéket.
Sz*r.
szamádhi 2016 dec. 25. - 16:05:41
EZ EGY FOS... SEMMI VICCES NINCS BENNE... MI A VICCES? az hogy kiabálnak benne?
Roland Katarn 2016 dec. 17. - 17:53:54
Ekkora idióta idegesítõ fostengert még életemben nem láttam. Komolyan mondom csak felbaszta az agyamat. Ja a fehérek a rasszisták... Ja... Hát bárki csinálta ezt a sorozatot az volt rasszista. Érdekes ezek szerint ha õk neveznek minket állandóan fehéreknek az nem rasszista. Már senki nem érdekel a bõr szín, õk hozzák fel állandóan. Mint ha kibaszott trollok lennének senki nem különböztet már meg így, erre ezek állandóan azt mondogatják, hogy a FEHÉREK. Ja bocs ember vagyok nem egy kibaszott szín!
LongJohnHolmes 2016 jún. 14. - 21:53:02
Ezért vettem színes TV-t?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu