Feketén-fehéren

Bakancslistához adom
Lado a Lado
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott brazil tévéfilmsorozat, 2012

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Isabelt, a félvér szolgálólányt a riói karneválon megtámadja pár újgazdag duhaj, azonban José María, az egykori capoeirás harcos megmenti a lányt. Nem sokkal később a fiatalok menthetetlenül egymásba szeretnek, bár a fiú titkol valamit Isabel elől. Közben a város gazdagabbik felén Laurát, az egykoron tehetős bárócsalád sarját, akarata ellenére kényszerítik házasságra...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
SnakePlissken8899 2017 febr. 14. - 09:11:24
Nem is igazán értettem, hogy akkor most a négerbe szerelmes a nõ vagy a gazdagék fiába, a tenyérbemászó gyerek akkor most az õ fia vagy mi folyik itt?
10/10
syuzi 2016 nov. 06. - 09:30:47 10/10 Előzmény napraforgó
Én már láttam egyszer de most is nézem és tényleg nagyon jó a fõcím is :)
8/10
napraforgó 2016 okt. 27. - 05:16:23 8/10
Ismétlik a sorozatot, mától 8.35-kor a Dunán. Aki nem látta, de szereti a kissé egzotikus, kosztümös, romantikus sorozatokat, annak tudom ajánlani.
A végtelenbe nyúló és sehová sem vezetõ, nyálas mexikói sorozatokról már leszoktam, de ez megfogott, tetszett. Tessék belenézni, legalább a zenéje miatt, isteni a fõcímzene!
7/10
Máriácska 2016 júl. 14. - 22:18:37 7/10
Unalmasak a színész-színház töltelék szereplõk és a történetük is. Szerintem lerontják a sorozat színvonalát
8/10
napraforgó 2016 febr. 16. - 04:07:34 8/10
Már sajnálom én is, hogy nem néztem, amikor adták, de akkor épp annyi sorozat ment és én nem szeretek egyszerre túl sok sorozatot nézni. Túlságosan leköti az idõt, már így is állandóan a TV elõtt rostokolok... Tehát idõnként határt szabok magamnak...
malvinkicska 2016 febr. 15. - 13:18:21
Elnézést megint én vagyok ez Spanyolországban játszódik, 1905 ben. Nekem ezt Suxel ajánlotta, de jó volt ez is kosztümös, szép helyen játszódik , ha nem fog tetszeni abból sincs semmi.
8/10
napraforgó 2016 febr. 15. - 12:57:31 8/10
Köszi, a feketén-fehéren nem annyira érdekel, azt láttam végig, nagyon tetszett, a másik meg akkor, ha a török sorozat esetleg nem jön be. Várom már, ma indul, meglátjuk. Jó lenne tudni, hány rész lesz összesen.
malvinkicska 2016 febr. 15. - 07:04:16
A Grand Hotel a sorozat baráton van, 3 évad, a Feketén Fehéren telenovella online videok sorozatok, ott található.
8/10
napraforgó 2016 febr. 15. - 04:46:25 8/10
Nem tiszta nekem, a Feketén-fehéren-t tették fel online, vagy a Gran hotelt?
Ez utóbbit nem néztem, de talán érdekelne.
malvinkicska 2016 febr. 14. - 20:37:43 Előzmény mijud
Jó hír úgy látom fent online a sorozatból.
malvinkicska 2016 febr. 13. - 13:02:05
Sajnos nem tudok róla ezt nem rakták fela sorozat barátra, oka ismeretlen.
mijud 2016 febr. 10. - 15:11:13
Online megnézhetõ valahol. Az utolsó részrõl lemaradtam.
malvinkicska 2016 febr. 08. - 08:58:56
Jó sorozat a Grand Hotel spanyol kosztümös, eseményekben bõvelkedõ, nekem is ajánlották de nem csalódtam, meg lehet nézni a sorozat baráton fent van. Azok a sorozatok amit mostanság megvesznek enyhén szólva nekem gagyik, várom a törököt remélem abban nem fogok csalódni.
10/10
Renáta Pollák 2016 febr. 07. - 22:41:56 10/10
Nekem még mindig nagyon hiányzik a sorozat, elnéztem volna még. Az ilyen sorozatok érdemes vetíteni, ritka kincs! Tény hogy sok kiderítetlen dolog maradt, folytatást kéne csinálni! :/ Hasonló jellegû régebbi idõkben játszódó sorit tud valaki?
8/10
napraforgó 2016 febr. 03. - 05:26:01 8/10
Egy kis korrekció - tudomásom szerint Fernando soha nem volt Európában, így nem visszament oda, csak szimplán elment. Vagy legalábbis azt mondta, elutazik.
Amúgy az sem derült ki, Catarina miért is került elzárásra? Én csak feltételeztem, hogy Acuncao szenátor jelentette fel a zsarolásért - a nõ neki címezte a zsaroló leveleket, Constanciát személyesen zaklatta.
Amúgy azt nem értem, hogy ha Edgar 30 millió reált adott Catarinának és Fernandonak,+ hajójegyet Lisszabonba, akkor mi a fenét akart még Catarina a rongyos 2 millió reálos zsarolással?
Ennyire pénzéhes volt, neki semmi nem volt elég?
8/10
napraforgó 2016 febr. 03. - 05:14:17 8/10
Én is sajnálom, hogy vége lett, igen fordulatos, jó kis sorozat volt.
De ugyanakkor örülök, hogy nem nyújtották el, mint a rétestésztát.
105 részre megvágva adták el külföldre, eredetileg 156 rész volt. Gyanítom, hogy a vágatlan verzióban sokkal többet lehetett látni a színháziak hülyéskedéseirõl, a dombon lakó négerek életérõl, pl. Mada szüleinek állandó vitáiról, talán a rendõrfõnök családjának - Euláliai nagyi - konfliktusairól is, stb, stb.
A végét is megnyírták rendesen, nem tudjuk, miért is kellett Constanciának olyan szegényesen, ócska ruhában távozni egyetlen kicsi bõrönddel...., nem láttuk, Lauráék hogyan szabadították ki Judithot az elmegyógyintézetbõl, stb, stb.
És igen, szívesen láttam volna, hogy Aicia és Jonas házassága mûködött, talán szerényebb körülmények között, a fiú szüleinél, de ha a lány szeretõ apóshoz-anyóshoz került, boldogabb élete lehetett, mint az anyjánál, ahol ugyan semmit sem kelllett csinálnia, de napszámra be volt zárva a szobájába. Carlota sivár élete is megért volna egy misét...
És Celinha - Carlos Guerra házassága is érdekelt volna, hisz Celinha a végére egész magára talált, és ahogy nem hagyta a nõvérének sem irányítani magát, úgy biztos a férjének sem...
Queque és Neusinha felemás viszonya is függõben maradt, habár köztük is talán elkezdõdött valami...

Amivel végképp adós maradt a sorozat, az a matrózlázadás kimenetele - semmit nem tudtunk meg róla. Vajon ez volt az oka a kormányváltásnak???
Aztán ami szorosabban kapcsolódik a sorozathoz --- Constancia gyermekrablási ügye. Az végképp elfelejtõdött???? Én nem bántam volna, ha elítélik és kicsit dutyiba dugják. Úgy 5-10 évre.... Ehhez képest a vidéki tanya még jó választás....
10/10
syuzi 2016 febr. 02. - 18:02:03 10/10
Hát vége lett a sorozatnak nekem nagyon hiányozni fog ez a sorozat
Berenice meghalt õt sajnáltam hogy meghalt mert jó gonosz volt de mégse ezt érdemelte
Costanziat végre kidobta a férje az vicces volt ahogy még könyörgött Asuncunak hogy így meg úgy szereti õt és bocsáson meg neki de a férfinek végre megjött az esze és kidobta a feleségét

Bonifaciohoz kuncsorgott utána meg Bonifacionak se kellet Costanzia így szegényen egy tanyán végezte a a bárónõ mindenki elfordult tõle a férje, gyerekei is.
Bonifaciot is kidobta végre és elválik tõle a felesége Margarida megjött végre neki is az esze így Bonifacio is szegény maradt

Catarina börtönbe került, és Fernando is kidobta õt. Fernando vissza ment Europába

Albertinho kibékült Joseval és Sicoval és a kis Eliast is megszerette


Laura kiérdemelte a díjat Edgartól rendes volt hogy neki atta a megérdemelt díjat
Isabel és Jose végre összeházasodtak:) Jurema és a pap adta össze õket
Sico és Gilda is összejöttek

Alice és Jonasal sajna nem derült ki hogy mi lett az esküvõ után velük,és Carloatarol se derült ki hogy mi lett vele

Jó kis sorozat volt nekem hiányozni fog:)
malvinkicska 2016 febr. 02. - 09:33:20
A Megtört Szívek Török sorozat február15-én kezdõdik 16,55-kor, ha érdekel és állítólag, nem egy évados, vajon megvette e a TV2 nem tudni, mer nem szokásuk, ilyen hírek járnak.
8/10
napraforgó 2016 febr. 01. - 16:23:50 8/10
Bizony, a rosszak mind megbûnhõdtek, Constanciát a férje is számûzte valami Isten háta mögötti tanyára - még a szép ruhájától is megfoszthatta, mert a nõ valami ócska zsákruhában ment el. (Vajon honnan keríthették azt hirtelen, nem hiszem, hogy Constanciának ilyen ruhái álltak a szekrényben...)
Bonifaciót is elzavarta a felesége. Catarina börtönbe került a zsarolásért, Berenice meg halálos balesetet szenvedett. Még jó, hogy Zenaidét nem nyírták ki, neki elvégre fel kell nevelnie a két gyerekét.
Kicsit meseszerû lett a vége, Jose és Chico is elegáns öltönyökben feszített, Albertinho meg bocsánatot kért tõlük minden sérelemért - hát ezt elég nehéz elhinni.
Jose és Isabel Jurema elõtt kötöttek házasságot candoblé szertartás szerint - vajon ezt elismerték-e törvényesnek?
Jó volt a vége, az ünnepség, ahol Edgar továbbadta a díjat az igazi "tulajdonosának", ezzel a nõk egyenrangúsítása is megkezdõdött.
--------
Elias is láthatta a saját szemével, milyen is az õ nagymamája valójában.
Constancia az utolsó percig nem ismerte be, hogy õ a hibás a balsorsáért, Laura rendesen megmondta neki a magáét.
malvinkicska 2016 febr. 01. - 16:14:43
A sorozat véget ért nagyon szép és jó volt, mindenki megkapta az érdeme szerint, jót vagy rosszat. Berenice kár, hogy leesett, de õ nagyon sokat ártott Isabelnek. Constancia büntetése volt a legsúlyosabb, mindenki elfordult tõle, nem beszélve a páváskodásának is vége. Laura és Edgar szépek voltak együtt a kislánnyal. Isabel régi álma is vált valóra Jose felesége lett. A sminkesek nagyon szép munkát végeztek, szolid és mutatósak voltak, a színészek.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu