Fele királyságom

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Manapság, amikor a legtöbb játékban csak a nyeremény megnyerettetése a cél, reméljük, kiemelkedhetünk egy olyan játékkal, ahol a tudás és az ötletesség játssza a főszerepet.
A "Fele királyságom" egyszerre játék és csata. A hasznos tudnivalók és a különleges kérdések játéka. A cél: minél több királyságot meghódítani a rendelkezésre álló idő alatt. Minden fordulóban két háromfős csapat küzd meg egymással. A győztes a következő adásban tovább játszhat. A győztest egy másik vállalkozó kedvű csapat hívhatja ki egy újabb nagy csatára. Minden hónap győztesének jutalma egy kerékpár, és az, hogy részt vehet a döntőben. A végső győztes csapat jutalma: utazás egy valódi királyságba. Legyen még egy ideig titok, hogy hova! Aki nem nyer, az sem távozik üres kézzel. Minden játékos egy bögrét és egy oklevelet vihet haza, saját királyságába emlékül.
A vetélkedő egy fantáziavilág térképén játszódik. A négyzetekre osztott földön minden mezőhöz egy királyság fele és egy kérdés, vagy feladat tartozik. Ha a csapat helyesen válaszol, megnyerte a fele királyságot. Az a csapat jut tovább, amelyiknek a játék végére több egész királysága lesz. Ha egy királyság két fele a két ellenfélnél van, megküzdenek érte. Az győz, aki gyorsabban válaszol a játékvezető kérdésére. Az érdekes és fejtörő kérdések mellett bizonyos királyságok megszerzéséért a versenyzőknek el kell mutogatniuk a megfejtést csapattársaiknak.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás