Félelmetes társaság

Bakancslistához adom
Dark Society
amerikai horror, 99 perc, 1989

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Bill egy kicsit másnak érzi magát, mint családja többi tagja. Nem szereti az előkelő emberek társaságát. Azonban testvére barátjának a halála elindít egy lavinát, melyben kiderül, nem mindenki az, akinek mondja magát.

Stáblista:

Szereplők

Bill Whitney
Clarissa Carlyn
Jim Whitney

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Meklód fia 2013 júl. 19. - 08:49:03 10/10
nekem ez nagyon bejött az eredetisége miatt. Kevés az ilyen egyedi film mostanság.
1/10
Konicsiva 2013 ápr. 24. - 22:11:24 1/10 Előzmény inujásákágume21
teljesen igazad van!
az utolsó fél órában csak azon gondolkoztam hogy mégis mi a f@XX folyik a képernyõn.
Undorító és beteges.
inujásákágume21 2012 dec. 10. - 14:13:00
promótálja a franc ezt csöves filmet :)... és szerintem nem kéne belemagyarázni és belelátni többet mint ami..."ez a film alap. kib*szott zseniális a végkifejlet és a társadalomkritika"...köze nincs ehhez a filmnek,ez csak egy beteg hülyeség
10/10
nuiii 2012 dec. 10. - 00:45:23 10/10 Előzmény inujásákágume21
haha, ennél szebben nem is promótálhattad volna :))
inujásákágume21 2012 nov. 28. - 00:22:34
Ez a film egyszerûen megváltoztatta a nézõpontomat...kicsit...mivel eddig a Donnie Darko nevezetû hasonló kategóriás érthetetlen beteg szennyet tartottam a legeslegrosszabb filmnek,de,DE! ez a film egyszerûen még azt is felûlmúlja SÕT! még a radírfejet is! ha azokat én 1-re értékelem,akkor ez valahol 0 és a -50 között van...ez a film gyönyörû példa arra,hogy milyen beteg rendezõk és saját értékrendel nem rendelkezõ színészek vannak a világon,és még van aki ki is adja és le is szinkronizálja az ilyen förtelmeket.Komolyan mondom a film világ szégyenei az ilyen elvont beteg mûvek..de ez afilm ez mindennek a teteje!!!mindennek!..borzalmas,undoírtó és gusztustalan..mondjuk én bírom,nem vagyok rosszul vagy ilyesmi,de akkoris mocskos,perverz és undormány,szemétbe való az egész,csak egy õrült alkothat ilyet,akinek a lelke valahol a föld alatt van,legalább értelme lenne vagy normális vége...persze majd jöttök a dumával.hogy "ezt többször kell megnézni,hogy értsd "...ugyanmár,akinek az ilyen bejön annak csak GRATULÁLNI tudok!!!..én régen nemtudom milyen világban éltek az emberek amikor ilyen filmek készültek...de gondolom sok embernek az agyában ilyen kéz meg fenékfejû emberek szaladgáltak egymás ánuszában könyékig túrkálva és közben egymás nyakára cuppanva?!?!?!?!..mint ebben az mocsokban..szégyen
danton--b 2012 nov. 27. - 00:47:44 Előzmény LCsajszi
Marhára jó film lehet,és ez egy gyöngyszem ,ahogy megspoilerezted nehogy valakinek elrontsd a szórakozását,hihihi

"SPOILER
Nem lett volna semmi bajom a filmmel, de amikor a férfi a kezével kijött az áldozat szájából a végbelén keresztül, na ott volt nekem nagyon undi. Félelmetes vacsora szokást láthattunk, ami nekem nem tetszett."

Hát vazze ez megnézés nélkül is csúcs:D
10/10
nuiii 2012 júl. 16. - 20:06:33 10/10
ez a film alap. kibaszott zseniális a végkifejlet és a társadalomkritika, ami van benne szerintem igazán találó.
agarik 2012 júl. 16. - 08:57:16
Az a baj, hogy átgondolatlan, következetlen, és a tetejébe még szájbarágós is.
1/10
Konicsiva 2012 júl. 15. - 12:24:09 1/10
Ez a film méltán pályázhatna a világ legrosszabb filmjére.A vége valami gusztustalan volt.A gyilkos kobold ehhez képest egy filmtörténeti remekmû!
LCsajszi 2011 febr. 07. - 13:48:19
Hát akkor én válaszolok a kérdésekre. Én nem veszem magamra a dolgokat, én úgy érzem nem tartozom a többiek közé. Ráadásul, hogy ki milyen filmet szeret, az ízlések és pofonok. Nos: 1.) Én nem tartottam unalmasnak. 2.) Én nem állítottam, hogy nem értem, én mindent értettem benne. 3.) "Minek néztetek bele?" - Azért, mert nem számítottam, hogy mi lesz a vége. 4.) Én utálom a mai béna horrorokat, azokat nem nézem. 5.) A legónak semmi köze a filmnézéshez. 6.) Én szerintem a végén direkt volt az undor jelenet, hogy horror íze legyen, és nekem sokk volt, ennyi. 7.) Attól, mert nem tartom igényes horrornak, jó horror még lehet, mert nem mondtam olyat, mint szokták mások, hogy xar meg Zs kategóriás, csak számomra nem az igényesek közé tartozik.

SPOILER
Nem lett volna semmi bajom a filmmel, de amikor a férfi a kezével kijött az áldozat szájából a végbelén keresztül, na ott volt nekem nagyon undi. Félelmetes vacsora szokást láthattunk, ami nekem nem tetszett.
Oldscool horror 2011 jan. 29. - 14:58:34 Előzmény LCsajszi
Nos aki azt mondja, hogy ratyi meg undorító meg unalmas, (igen, rólatok beszélek) annak üzenem hogy téved. Még hogy nincs benne fordulat. Mondj nekem egy embert aki azt gondolta, hogy ezek ûrlények, és hogy nem a gyerek halucinált. Az a "gond" ezzel a filmel, hogy GONDOLKODNI kéne rajta, ami a válaszolóknak (igen, rólatok beszélek) nem megy! Igen, vannak igényes horrorfilmek, és ez is az! Mitõl hánytad el magad? Gyakorlatilag csak 20-30 jaba (dzsaba, a csillagok háborújából) volt benne. Ez egy nagyon jó film volt. De nem értem, egyáltalán minek néztek bele ilyen filmekbe? Nézzétek csak a mai béna ún. horrorfilmeket amikben csak ölnek, és kész. Vagy még jobb: menjetek vissza legózni! (igen, rólatok beszélek)
LCsajszi 2011 jan. 21. - 23:55:22
Gondoltam kíváncsiságból megnézem mi ez. Kár, hogy belenéztem. Ilyen undorító fimet, majdnem elhánytam magam a végén, annyira gusztustalan volt a jelenet. Azt hozzáteszem, hogy én bírom a horrort, de nem mindegy, hogy a film igényesen van megcsinálva vagy csak az undorra megy. Na most ez az utóbbi, semmiképpen sem sorolnám az igényes horrorok közé, még meg sem közelíti. Egy horror nem attól horror, hogy véres legyen vagy gusztustalan jelenetekkel legyen megfûszerezve. Mindig az alkotás a döntõ, amely jellemzi, hogy jó-e vagy sem.
flaxter 2011 jan. 21. - 12:07:20
Nem valami nagy eresztés,unalmas fordulatok nélküli rendszerváltás elõtti ratyi...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu