Felelős felnőtt

Bakancslistához adom
Appropriate Adult
angol filmdráma, 180 perc, 2011

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Fred Westet 1994-ben tartóztatták le gyilkosság vádjával. A fiú jogainak biztosítása érdekében, a bíróság ún. "megfelelő felnőttet" jelölt ki a rendőrségi nyomozás során. Ezt a feladatot rokonság híján önkéntes civilek is elláthatják.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kiskutyafasza 2023 máj. 25. - 09:37:39
Az ismertető leírás sajnos pontatlan. Sok helyen ugyanez a szöveg van. (gondolom egyik oldal másolja a másikról, anélkül, hogy akár 10 percet is belenéznének, vagy megkérdeznék attól, aki már látta) Nem fiúról van szó, hanem egy 51 éves férfiról. Na mindegy... Igaz történet alapján készült a film. Egy borzalmas házaspár szörnyűségeket vitt végbe évtizedeken át, családon belül is. (gyilkosságok, kínzások, emberrablás, vérfertőzés) Vannak erről dokumentumfilmek, a legjobb True crime feldolgozó Csidi. Érdemes megnézni, mai napig 3 részben dolgozta fel a történetet, még ígért 2 részt.
Monica Dolan miatt kezdtem el megnézni ezt a 2 részes filmet. (Még csak az első rész felénél tartok.) Kiváló színésznőnek tartom. Itt is tökéletesen idomulni tud a szerepéhez. Korábban csak a Poirot sorozatokban láttam és a szintén igaz történeten alapuló 2022-es filmben: A tolvaj, a felesége és a kajak. Ebben is tökéleteset alakított.