Feleségek luxuskivitelben

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar reality műsor, 60 perc, 2017

Értékelés:

143 szavazatból
Szerinted?

Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben - A Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. A felső tízezer életét április 9-től hétfő esténként 21.00 órakor bemutató reality eddigi szereplői mellett újabb két feleség nyújt betekintést a hétköznapjaiba, hogy megtudhassuk, milyen a tehetős üzletasszonyok és sikeres családanyák fényűző élete.
A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készült. A sikeres első évad után ismét bepillantást nyerhetünk a hazai elit kicsit sem mindennapi életébe. Az előző évadban megismert filmproducer és színésznő Csősz Boglárka, a színésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, a modell Vasvári Vivien, és Farkas Rita étteremtulajdonos mellett újabb két sikeres nő, Yvonne Dederick üzletasszony és barátnője, Polgár Tünde mutatja meg, milyen a magyar felső tízezer fényűző élete.
Mindannyian különböző egyéniségek, ám annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük, maguk irányítják vállalkozásaikat, nem elhanyagolva ezzel a családjukat és gyerekeiket. Igazi modern nők, akik fontosnak tartják a jótékonykodást, és nem riadnak vissza a kihívásoktól, de a luxus és fényűzés mögött rengeteg dráma és kiborulás is terítékre kerül majd a műsorban. Ebben a szériában nem csak tabukat döntögetnek a szereplők, hanem féltett titkaikra is fény derül majd. Emellett Vivi és Dalma terhességét, vagy Babett stílusváltását is nyomon követhetjük epizódról epizódra, és természetesen a külföldi luxusutazás sem maradhat el ebben a szezonban sem.
Az előző évadhoz hasonlóan a legújabb epizódok is heti rendszerességgel kerülnek majd adásba, valamint a luxusfeleségek családtagjai és barátai is felbukkannak majd a műsorban.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Fernando de la Santa 2021 júl. 08. - 09:10:31 1/10
Undorító 🤮arról készíteni műsort,hogy szórja néhány senki a pénzt. Ahelyett,hogy bármit is jótékonykodnának.
1/10
bacsi77 2020 dec. 17. - 06:55:34 1/10
Nem akarok senkit megbántani, de aki önszántából képes ezt a műsort nézni, az egy agyhalott szintjén van.
7/10
Pünkösdi Kató 2020 dec. 05. - 21:30:53 7/10
Nekem tetszik a műsor, Tündét kedvelem és Bogit, a többiek változók. Érdekes a világuk, ezért nézem a műsort. Máshogy élnek, kevésbé hétköznapin Bogi, Tünde kivételével. Sajnálom, hogy Vivi, Babett már nincsenek ebben az évadban, megtalálták a számításaikat a másik csatornán.
10/10
surildi 2020 dec. 05. - 17:12:59 10/10
Ez a rész nagyon tetszett, bár csak egy 1/2 órát láttam belőle. Katonai kiképzotáborban voltak a lányok. Nem volt kényeskedés, bár sárban kúsztak, stb. Belenézek a jövő szombatiba is.♡
Rebbeka 2020 dec. 01. - 23:25:12 Előzmény öregSam
nem gondolom, csak azok nézik akik ugyan azon a szellemi szinten vannak, mint ezek. Én a reklámját láttam, de már az is kiborított.
Rebbeka 2020 dec. 01. - 23:14:06
Láttam elég ilyen luxus vát CA-ban, ott nem reklámozzák őket. Nálunk sem kellene. Egy barátom nagyon találóan definiálta az ilyeneket, hosszútávon, legálisan dolgozó vák. Szégyen hogy a TV csatornák csak ennyit tudnak. Ezek még a celebnek nevezett hírheteknél is rosszabbak. Nagyon vissza fog ez ütni, mert felnő 2-3 generáció az ilyeneken és lepusztul a világunk és el is fog pusztulni. Gratulálok azoknak akik létrehozzák az ilyen primitív műsornak nem nevezhető dolgokat. Szomorú, hogy csak ennyit tunak, saját magukat minősitik.
1/10
citerika 2020 nov. 30. - 21:26:19 1/10
Remélem nem a csatorna szerkesztőinek az ízlését dicséri eme fennkölt alkotás. Amúgy szeretem a Viasat3-at, csak ezt a műsort (az Észbontókkal együtt) már nem tudom befogadni. 1 csillagnál nem lehet kevesebbet adni?
pkovaks 2020 nov. 30. - 21:12:15
Nem ertem hogy a MADARFEJU miert nyomatja a lanyat, mar az elözö evadban is többször szerepeltette... Elöször tanitsa meg magyarul...nem lenne muszaly keverni az angolt a magyarral raadasul afektalva....
Haminyó apó 2020 nov. 24. - 15:20:19
Szilikonos-botoxos retek mind! Bottal nem piszkálnám meg őket! A szellemi szint is kritikán aluli... :(((
AyyLmao 2020 ápr. 26. - 11:31:04
Ha ez a műsor olyan akar lenni mint az észbontók ahol buta embereken kell röhögni és cringe-elni akkor 8/10
szookedorina 2018 aug. 21. - 21:22:13 Előzmény HarleyQuinn
Úgy tartják, hogy abban a közegben érvényesül teljességgel az ember jelleme, karaktere ahol jól érzi magát. Amit a legjobban szeret azt maximálisan tudja viselni.
1/10
HarleyQuinn 2018 máj. 08. - 00:38:56 1/10
Megmondom őszintén, maga a műsor szórakoztat, többnyire. De ezt a bunda-témát muszáj? Tényleg ezt kell promotálni a tévében, hogy mennyire jó és menő védett állatok szőrméjében flangálni? Ez az ősemberek korában még oké volt, de a mai világban, ne már... nyilván az ilyen nők a büdös életben nem fogják megérteni, hogy mi ezzel a baj, tojnak ők más élőlényekre, de legalább a műsorban ne sugározzák már azt, hogy ez rendben van... nyilván arról szól az egész, hogy az átlagember röhögjön egy jót ezeknek a banyáknak a civódásain, és sokszor össze is jön, szóval ne rontsuk el ezzel. Azért van egy szint, ami alá nem kéne lesüllyedni.
7/10
Pünkösdi Kató 2018 ápr. 30. - 22:51:17 7/10
Én továbbra is nézem a sorozatot, nem értek mindennel egyet. A mai részben láthattunk egy 50 millás bundát, az állatvédő Bogi hol volt?? Bogiban csalódtam a mai részben, eddig nagyon kedveltem, Babett után, de most tényleg küldjék el a p'csába... Ok, megvan a véleménye, de ne ott a lányok előtt cikizze Olivért, aztán szemtől-szembe pedig alig bírt vmit kimondani. Szerintem ő is a férfiakkal jön ki jobban, akik körülrajongják, ismeretlenek között tud díva lenni, viselkedni is tud, nekem tetszett, ahogy Ritának megmondta a magáét, igaz, a többiek ki is dobták.
Vivien és Dalma igazán szájat moshatna, ennyit káromkodni... Ha valóban ilyen káromkodósak, márpedig szerintem igen, mert akkor eszükbe sem jutna így beszélni a műsorba, akkor szintén nagy csalódás. Ok, Vivi eléggé szókimondó, nem baj, van véleménye, nem Bólogató Jánosné. De időnként visszafoghatná magát.
Yvonne foglalkozása számomra hihetetlen, hogy milyen üzlet van benne, nem tudom.
Tünde szintén nem ebbe a csapatba való, nagyon tetszenek a szövegei, egy visszafogott nő, aki tudja, hogy kell viselkedni és ezt nem arra értem, hogy mindenhol máshogy viselkedik. Van egy társadalmi helyzete, ezt be is tartja, nem lóg ki. Bár, ebből a szempontból Dalma sem, mert ő rá ránézésre nem tudom azt mondani, hogy húúú, de tele van lóvéval. Olyan hétköznapinak tűnik, szimpatikus ő is, a beszéde kevésbé... Igaz, kissé érdekes a személyisége, hol Vivivel lóg, hol Boginak korteskedik, olyan senkihez se tartozik, de mégis mindenkihez. A nevető harmadik.
Babett átalakulása szerintem is szörnyű, egy díva abban az érdekesen dekoltált ruhában? A díván tüll, csillogó, strassz, toll van, nem az a fekete ruha, amiből kibuggyan mindene. Eléggé furcsa lett a rész vége, hogy Bogi elmondta mindennek Babettet, kinevették a stylistját, erre Babett nem mutat neki ajtót...
1/10
vajk zsuzsa 2018 ápr. 30. - 08:37:13 1/10
Én sajnálom ezeket a hervadó nőket, ahogy próbálnak feszengeni a kamera előtt. Lehet, hogy fejben még nőnek érzik magukat, de a tükör nem hazudik. :(
abisztriczky 2018 ápr. 18. - 20:39:27
Legalább R. Rékának volt esze, és nem vállalta a 2. évadot. Mondjuk az 1. évadban sem volt benne minden részben.
jászárokszállás 2018 ápr. 17. - 23:08:51
Ki volt az az elvetemült aki 2. évadot elkészített ENGEDÉLYEZETT?
Tcurtis 2018 ápr. 09. - 16:59:07
Luxusprostikra mindig van igény :) szánalmas ez a müsor
öregSam 2018 ápr. 09. - 15:20:09
Van az a pénz amennyiért luxus prostik a képernyöre kerülhetnek tiszta szégyen de ez kell ill. ilyen tipusú müsor kell a népnek
7/10
Pünkösdi Kató 2018 ápr. 07. - 16:13:48 7/10
Rúgják már ki Babett fodrászát, borzasztóan rosszul áll az olyan frizura, amikor a homlokából nemcsak kifésüli a haját, hanem még meg is emeli. Ronda öregasszonyos...
Örülök, hogy újra jönnek a feleségek, nekem tetszik a műsor. Érdekes, mert ha több fikció is van benne, én el tudom képzelni, hgoy a valóságban is vannak hasonló sztorik, esetek.
szookedorina 2018 jan. 07. - 22:29:19 Előzmény Urquidez
Miért nem pörög a magyar gazdaság? Mert Adidas-ban járnak és nem Tisza cipõben!
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu