Felnőtt játékok

Bakancslistához adom
Flower, the Orchard
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, filmdráma, 90 perc, 2017

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Erica (Zoey Deutch) tizenhét éves lány, aki sorozatos zsarolással óvadékra gyűjt, hogy kihozhassa az apját a börtönből. Az édesanyja barátjának a tizennyolc éves fia, Luke (Joey Morgan) éppen kikerül az elvonóról, ahová gyógyszerhasználatért került. Erica eleinte nem kedveli, de később összebarátkoznak. Erica megtudja, hogy Luke-ot molesztálta egy tanára, Will (Adam Scott), akit Erica és a barátai mindennap látnak a bowling pályán. Erica elhatározza, hogy ő lesz a következő, akit megzsarolnak...

Stáblista:

Szereplők

Erica Vandross
Laurie Vandross
Bob Sherman
Will Jordan
Claudine

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 szept. 27. 06:22:33
Ahhoz képest. hogy a lap tetején azt írják - 4 hozzászólás - én csak hármat látok.
Xxy92 szept. 26. 18:33:44
Szeptember 27. - Vasárnap
01:10 RTL II

Sajnálom, hogy egy ilyen különleges filmnek csak ekkor jut hely. De a Batman és Robin-t 120x-ra is le kell bizony adni..
6/10
The Cortez júl. 18. 01:39:22 6/10
Egyedi krimi dramedy, amiben egy, a zsebpénzét faszszopással kereső, elborult feminista nézeteket valló, slampos tinikurva a főszereplő. A sztori meg a karakterek fokozatosan kezdenek kibontakozni, a játékidő közepe rohadtul feszültté válik, amely után teljesen váratlan fordulatot vesz a cselekmény, a lezárásra pedig még egy sajátos műfajváltást is kapunk. Őrült poénok- és beszólások, viccesen kattant figurák, pár kínosabb pillanat + 1-2 hangulatos zenei téma.
5/10
dandelion83 júl. 17. 07:33:08 5/10
Fura film. Vígjátéknak egyáltalán nem nevezném, inkább dráma. Sokszor elég alpári a stílusa, nem egy érzékeny film. Valahogy sehova sem jutunk el, a szereplők semmilyen jellemfejlődésen sem esnek át, viharos hirtelenséggel történnek az események, semminek sem hagytak időt kibontakozni. Nekem emiatt nem egy összeszedett, átgondoltat alkotásnak tűnik. Egyszer bőven elég volt megnézni, nem egy felejthetetlen alkotás.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu