Férfias üzlet

Bakancslistához adom
Campus Man
amerikai vígjáték, 94 perc, 1987

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A film egy igaz történeten alapul. Todd Barrett egy törekvő üzletember. Megvan mindene, kivéve a pénzt, arra, hogy kollégiumban maradhasson. Kiterveli, hogy elkészíti az első csak férfiakról szóló sportnaptárat. Végül meggyőzi Kaktusz Jacket, hogy adjon neki elég pénzt az üzlet nyélbeütéséhez. A naptárat osztálytársanői között kezdi terjeszteni, nem kis sikerrel. A nagy üzlet közepette veszélybe kerülnek barátságai is. Toddnak sikerül összegyűjtenie elég pénzt a tanulmányaira, de mi lesz a pénzzel, amivel Kaktusz Jacknek tartozik?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 14. - 12:05:50
Ez mind mind pozitívum, csak az a baj, hogy felejthetõ. Mondjuk a másfél óra alatt elszórakoztatja az embert úgy-ahogy, arra pont jó. Szóval egyszer érdemes megnézni.
9/10
wowow 2011 júl. 14. - 10:54:19 9/10
Nincsen benne széjjelváglak, kinyírlak, ledöflek, golyózáport belédereztek... A viszonylag egyszerû bohókás kis történetre sikerült egy 1,5 órát megtölteni, ami szerintem jól sikerült. Kis nosztalgia a 80-as évekbeli ruhák, frizurák. Mostanában jobban értékelem ha egy filmben nincs erõszak erõszak hátán és nem bárgyú hülyeség. Adok rá 8,5 pontot.
Ford Mustang 2011 júl. 13. - 15:46:54
Gyenge, c kategóriás film.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu