Férj kerestetik!

Bakancslistához adom
Husband for Hire
amerikai vígjáték, 90 perc, 2008

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Lola (Nadine Velazquez) nehéz döntés előtt áll: férjhez menjen vagy elveszítse részét a családi hozományból. Azért, hogy megbékítse a családját, lefizeti a lecsúszott munkást, Bót (Mark Consuelos), hogy vegye őt feleségül. Boról azonban kiderül, hogy fehérbőrű, ami nem venné jól ki magát Lola latin rokonsága előtt. Lola, hogy eloszlassa apja gyanakvását, megkísérli partiképes fiatalemberré változtatni, miközben Bo barátnőjével és saját nővére mesterkedésével is meg kell küzdenie.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rahar 2013 máj. 28. - 15:54:42 1/10
Több, mint 7 pont az átlaga eme alkotásnak, ezért arra számítottam, hogy egy kiváló alkotás lesz. Hát számomra nem az. A színészek pocsékul teljesítenek, a karakterek egysíkúak, a nagy mondanivalót az ember szájába rágják. Az alaptörténet finom írva sem nyûgözött le, a cselekményvezetés kiszámítható, unalmas, sablonos. A filmben szereplõ humort pedig nem kedvelem. Szerintem vígjátéknak nagyon gyenge, romantikus filmnek pedig, annak is :)
9/10
Kiri22 2010 jún. 01. - 23:43:24 9/10
Én végig birtam nézni,mert végig adta a csatorna.Nekem nem volt olyan bajom,hogy valamelyik filmet ne adta volna elejétõl a végéig,bár tény hogy sok benne a reklám,de amit eddig néztem rajta az elejétöl a végéig ment.Ami a filmet illeti,volt benne humoros rész is s néha elég jó dumákat nyomatak s kellöen roamntikus volt,de ami igazán megfogot ,az egész filmnek volt egyfajta bája ami a két föszereplõnek köszönhetõen nagyon jol lehetett élvezni a játékaik nagyon jól sikerültek,bár ez volt az elsõ film amit láttam tölük.a halmark csatornán érdemes ilyen mûfajú filmeket nézni,mert minõségi filmeket add ebben a mûfajban.
Swa 2010 jan. 05. - 14:36:22 Előzmény jeffero
Egy nagy frászt, már éjjel is bevágják a reklámokat...
10/10
Sziszy00 2009 aug. 13. - 18:09:16 10/10
nekem nagyon teccik ez a film!!:D
jeffero 2009 jún. 27. - 21:57:51 Előzmény jeffero
Siker!!! Tovább adták! Hála az égnek, meg talán a mai korábbi vetítésnek.
A tegnapi esti mûsor összeállítója vsz. nem lehetett magánál, amikor a reklámokat tette bele. Egyébként 4 reklámnál nem nagyon szokott több lenni fõmûsoridõben egy kb. másfél órás filmben, és a maiban is megvolt a 4, pont ugyanott, mint tegnap, ezt már megfigyeltem, hogy általában ugyanoda rakják be. Tapasztalataim szerint ez már eredményezett kisebb bakikat, hogy lemaradt egy szó vége, vagy úgy tûnt, mintha kimaradt volna valami. Teljesen tökéletesen persze csak akkor tudsz egy filmet nézni vagy felvenni a Hallmarkról, ha éjjel 2-kor vagy 4-kor adják, mert akkor tutira nem tesznek bele reklámot. Mostanában a sorozatok tekintetében is alkalmazzák ezt a fajta ismétlõsdit az "éjjeli baglyok" örömére.

(Spoiler is lehet az alábbiakban!)

A filmet illetõen meglepetés volt nekem látni benne Kate Micucci-t (Bubble), a 2006-os Four Kings sorozatban ismertem meg, nagyon jópofa, aranyos csaj, bár ebben a filmben nincs kiemelkedõ szerepe, csak jól kiegészíti Bo ex-barátnõjét, Nikki-t, aki féltékenységében folyton Bo nyomában járt, persze Bubble-lel együtt.

Tanulságos történet a gazdag multik gyerekeirõl, akiket a saját képükre akarnak formálni, és átadni nekik az üzletet, hogy továbbvigyék a családi hagyományt, eközben azonban nem törõdnek azok álmaival, vágyaival. Persze e film a szegény oldalát is megmutatta ugyanennek, kiderült, hogy Bo (Normando) is legalább annyira álmodozó típus, mint Lola. Kicsit olyan szappanopera-feeling volt a film, de több is annál. Egy biztos, legalább nem tartott 100-200 részig. :)
jeffero 2009 jún. 27. - 20:21:28
Én is most másoltam be gépre a tegnap esti felvételt, most így jött ki a lépés, hogy nagyjából az ismétléssel egyidõben nézem vissza. Tegnap este én is furcsállottam, hogy viszonylag korán lett vége a filmnek, bár akkor nem néztem bele a végébe, csak láttam azt a werkfilmes baromságot, és azt hittem vége van már. Azt általában hajnalban, kora reggel, késõ este szokták betenni a filmek, sorozat epizódok után, amikor már nem tudnak annyi reklámot, ajánlót adni, hogy kitöltse a másik mûsorig az idõt.
Itt a port.hu-n én is olvastam más filmeknél (pl. Az égig érõ paszuly) ilyen be nem fejezõs bakiról, de saját magam még nem tapasztaltam, egészen mostanáig. Így most veszem én is újra, remélhetõleg ma befejezik.
poddoca 2009 jún. 27. - 20:07:36
Tévedtem, ez megint a tegnap esti. Most már csak a végére lennék kíváncsi.
fanibaba 2009 jún. 27. - 19:29:15
Megnéztem máshol is, angol nyelvû oldalakon a film ismertetõjét, abban a bizonyos mûsorújságban nagy valószínûséggel tévesen jelent meg, hogy sorozat, csak egy film készült. Az már más dolog, hogy baromi sok a reklám a Hallmark filmjeiben. Éjszaka én nem tapasztaltam reklámot a filmekben, inkább a két film között van iszonyatosan hosszú reklámszünet. Én is unom nagyon, mert mindig ugyanazt nyomatják jóformán.
poddoca 2009 jún. 27. - 14:19:19
Másik mûsorújságban megtaláltam, hogy ez egy sorozat, de azt még nem tudom, hogy hány részes.
poddoca 2009 jún. 27. - 14:13:34
Most néztem meg a tegnap esti felvételt. Jól kidühöngtem magam, hogy nincs vége.
Látom, hogy ma este is lesz. Lehet, hogy ez a folytatás?
sandor72 2009 jún. 27. - 10:25:32
Nem csak a HALLMARK ilyen minden csatornán idegesítõ reklámok vannak. Az :pl. AXN-viasat3 a film kezdése után 5 perccel reklámoz, de a film elött is volt vagy 10 perc reklám és 10 percenkén jön 1 újabb. A HALLMARK viszont nézhetetlen a sok idétlen reklám miatt pedig sokszor nem is lenne rossz film rajta. Sajnos éjjel sem jobb a helyzet mert akkor is ugyanúgy mennek a reklámok és ugyananny van 1 filmben.
erkatan 2009 jún. 27. - 00:13:52
A vígjátékot szerettem volna végig nézni és nem érdekeltek az egyéb filmkészítési technikák.Felháborító,hogy ezt a Hallmark semmibe veszi.
nitagris 2009 jún. 26. - 23:52:16
Felháborító a Hallmark hozzáállása. Az éjszakai filmeknél eleve csökkenteni kéne a reklámokat, ezek meg pofátlanul bevágnak egy 15 perces "így készült a 28. gagyi sorozat, amit megnézhetsz nálunk" részt. Mondanom sem kell, hogy a FILMET NEM FOLYTATTÁK!!!! Más kommentekben láttam, hogy nem ez az elsõ eset. Tudom, hogy nem számít nekik, de az tuti, hogy többet nem kapcsolok erre a csatornára.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu