Filmcápák hálójában

Bakancslistához adom
Swimming with Sharks
amerikai dráma, 89 perc, 1994

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A hollywoodi filmiparba nem könnyű bekerülni - ezt Guy, a végzős főiskolás is tudja. Ám amikor Buddy, a híres producer asszisztense lesz, azt gondolja, minden kapu nyitva áll előtte. Hamar rá kell azonban jönnie, hogy korántsem olyan egyszerű az élet Hollywoodban, főként ha az ember kezdő. Guy nem hagyja magát, és bosszút áll Buddy-n?

A Filmcápák hálójában, Kevin Spacey főszereplésével, mulattató, ámde szatirikus képet mutat napjaink filmes álomvilágáról.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Easy Rider 2014 aug. 16. - 18:39:54 Előzmény Fernsehenplaner
Ezt a filmet véletlenül láttam még úgy 2000 környékén, akkor még "A fõnök (Buddy Factor)" címen futott. Döbbentem néztem végig, nagyon tetszett, fõként a szókimondó szöveg és a szokatlan szinkronhangok. Aztán sikerült vhs-re is venni. Miután azonban elárasztott mindent az olcsó dvd, kerestem ezt is, nem volt elég hogy megvan videókazin a film. Örömmel vettem meg kb. egy ezresért (Ez már a Filmcápák hálójában néven futott), aztán ért a meglepetés: átszinkronizálták és meglehetõsen gyermeteg, szoftos hangvételû lett benne minden dialógus. Nem azt mondom, hogy ezerszám kell a káromkodás egy filmben, de ezt szinte totál kigyomlálták, alig bírtam végignézni. (Gagyi dvd létére az angol nyelvhez meg nem volt a lemezen felirat...)
Lehet, hogy itt sokan már a Dörner féle 2. szinkronnal néztétek meg a filmet, de ha lehet, akkor ne szalasszátok el az originál verziót.
A végére már csak egy kérdésem van: "most akkor Sweet-N-Low vagy Equal édesítõt kérjek a kávéba?":)
8/10
egy_másik_bolond 2011 nov. 08. - 17:48:12 8/10 Előzmény Fernsehenplaner
Talán mert a való életbe nincs happy end, vagy mert a szerelem ereje nem old meg mindent, esetleg mert neki nem elég ha lefekszik a fönõkeivel hanem tûrnie kell a megaláztatást, ha "karriert" akar a szakmában. Mindezek után pedig nem igazgató csak társ sõt egy életre adósa (rabszolgája) Kevin Spacey (Buddy Ackerman)-nak.
Kegyetlen az élet nagyon leegyszerûsítve!

pfff amcsi kis túlzással kb ennyi akart lenni
9/10
Fernsehenplaner 2010 febr. 08. - 13:15:48 9/10
Én egy CBA-ban vettem a napokban. Nagyon bírom Kevin Spaceyt, most is remek volt az alakítása. Már egy órája befejeztem a filmet, de nem jövök rá, hogy miért lötte le a csajt? Miért lett igazgató?
norton15 2007 nov. 01. - 22:10:22 Előzmény Redfield
Bazzeg, már egy éve keresem a filmet! Nem tudod, hol lehet megszerezni?
Redfield 2007 febr. 16. - 16:50:30 Előzmény Redfield
Hahó! HAHÓ!!! Érti valaki??? :) Tessék rohanni a boltba, és felkutatni a DVD-t, mert szerintem KÖTELEZÕ darab!!!
Redfield 2007 febr. 11. - 16:57:54 Előzmény Redfield
Gyerünk már!!! EZ A FILM KÖTELEZÕ!!! Tessék megnézni, ha még senki sem látta!!! :)
Redfield 2006 máj. 18. - 10:01:05
Kevin Spacey oscar-t érdemel. (de ez nem újdonság) Amit kapunk, meg egy elképesztõen merész, tanúlságos, és nyomasztó történet a pénz és a hatalom világáról, amiben vagy meghalsz, vagy megerõsödsz.
Egyébként a film már olykor szórakoztató is lehetne, hiszen tele van poénokkal, valahogy azonban az embert mégsem fogja el a nevethetnék. Talán mindenki magára ismer ebben a mûben, és akkor ez már nem is annyira vicces... :)