Flynn

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott ausztrál-amerikai életrajzi dráma, 95 perc, 1997

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Ki ne ismerné Errol Flynn-t, a hollywoodi arany korszak legnagyobb sztárjainak egyikét? De tudják-e vajon, hogy élete még filmjeinél is kalandosabb volt? Sokan meg fognak lepődni ezen a filmen, talán még azok is, akik ismerni vélték Errol Flynnt filmjein keresztül. Hollywood egyik legendás szívtiprója markáns és tiszta férfiarcként él rajongói emlékezetében. Kalandos élettörténetének feldolgozása azonban megmutatja a sikert mindenáron elérni akaró nyughatatlan lelkű fiú férfivá érését. Huszonegy évesen már bíróság elé állították gyilkosságért, csaló volt, hazug, igazi szélhámos, talán kém is, azonban a világ a lábai előtt hevert. Ebben a feldolgozásban Flynn korai éveit láthatjuk: az ausztrál víg napokat, a csőcselékkel átmulatott éjszakákat Sydneyben, az Új-Guinea őserdeiben folytatott portyázásokat. A film nyolcéves korától, 1916-tól egészen a siker kapujáig, a harmincas évek közepéig kíséri Errol Flynnt, aki túl korán, ötvenévesen halt meg 1959-ben. Világhírű biológus édesapja távozását sohasem bírta igazán kiheverni, mindig hozzá mérte magát. Nem habozott szerelemben csalni és lopni, csak hogy álmait elérje.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
mfabian53 2013 febr. 07. - 15:19:44 8/10
Az életrajzi könyvét olvastam, nem élt unalmas életet, sõt, kíváncsi vagyok, a film milyennek mutatja be.
Tibag05 2013 febr. 07. - 14:14:02 Előzmény Kárpáti Éva
Kárpáti Éva!
Ma vetítik 21.00 kor a Story4-en!
fozogy 2011 júl. 05. - 19:58:06 Előzmény Kárpáti Éva
***** SPOILER *****

A professzor papa elfoglalt volt, munkájának élt, sosem volt otthon. Ezalatt - érthetõ módon - az anyuka vigaszt keresett más karjaiban. Egyszer a fiú in flagranti érte az anyukát, aki elég durván megfenyegette emiatt.
Az apa és a fiú között jó volt a viszony. Legalábbis az a pár pillanat a filmben ezt éreztette.

Egy biztos: ha csak fele igaz a történetnek, akkor is nagyon kalandos élete volt Flynnek.

***** SPOILER *****
Kárpáti Éva 2007 ápr. 11. - 11:09:03
Sajnos nem láttam a film elejét, amit nagyon sajnálok, mert fontos lehetett a szüleivel való kapcsolata, különösen azt nem értettem, hogy miért nem tartotta a kapcsolatot az édesapjával, akit valószínûleg imádott. MIért gyûlölte az édesanyját? Miért hagyta el a szüleit? Onnan láttam, hogy pénzt akart adni egy látszólag féllábú koldus-gyereknek és eközben ellopták a bõröndjét. Utána csavargókkal töltötte az éjszakát, amikor is majdnem agyonverték.
Ha látta valaki az elejét, kérem írja meg, hogy mi történt vele addig.
Köszönöm!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu