Fogd a kezem!

Bakancslistához adom
Elimi birakma
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török filmsorozat, 45 perc, 2018

Értékelés:

47 szavazatból
Szerinted?

Azra (Alina Boz) és Cenk ( Alp Navruz) egy, az Egyesült államokból hazafelé tartó gépen találkoznak, ám útjaik nem válnak el, hiszen a csomagkiadónál összekeverednek a bőröndjeik. A két fiatal így kényetlen felvenni egymással a kapcsolatot. Miután Azra sikeresen elvégzett egy gasztroiskolát, hazatér, hogy besegítsen étteremtulajdonos édesapjának. A jól -szituált, eddig kényelmes és védett életet élő lány azonban egyik napról a másikra az utcán találja magát, miután apja meghal egy éttermi gázrobbanásban, a temetés után pedig kiderül, hogy komoly adósságot halmozott fel. Azra, autista öccsével, Merttel együtt próbál boldogulni, ám a fiú hamarosan eltűnik. A szintén az USA-ban tanuló Cenket kirúgják az egyetemről, így ő is visszamegy Törökországba. A fiú jómódban él köszönhetően a családi vállalkozásnak, melyet a nagymama vezet, és egy napon várhatóan Cenk vesz majd át. Mrs. Feride kemény asszony, aki - miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet - jobbnak látja, ha fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétra fokain. Így Cenk rögtön a konyhán kezdheti a karrierjét. Azra eközben kétségbeesetten keresi öccsét, így találkozik Mrs. Feridevel, aki felismeri a lány értékeit, és munkaajánlatot tesz neki, hogy segítsen. Így Azra és Cenk útjai újból keresztezik egymást, a fiú pedig mellé áll, hogy együtt találják meg Mertet.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Gödöllõ szept. 22. 07:37:59
Október 5 től,amikor elkezdték jelölni a II.attól fogva "jó" a napi tartalom leírás.Hogy-hogy ez nem tűnik fel a PORT "szakembereinek"Kicsit több odafigyeléssel végezhetnék a dolgukat!
8/10
Elhaym szept. 19. 09:54:37 8/10 Előzmény Gödöllõ
Csak a Port.hun lévő tartalmak hibásak, a hivatalos előzetesek jól vannak megírva.

http://holdpont.hu/category/holdpont/fogd-a-kezem
8/10
Elhaym szept. 19. 09:50:32 8/10 Előzmény Gödöllõ
Hétfőn jön a 2. évad. Magyarul 55 részes lesz.
8/10
Elhaym szept. 19. 09:49:38 8/10 Előzmény Sumomo_
Igen. A 2. évad pont ezek miatt lett nagy csalódás, pedig az első évadot a hibáival együtt is szerettem.
Gödöllõ szept. 19. 08:58:59
Aki az I/151rész előzetesét írta,biztos nem vette magának a fáradságot,hogy megnézze a filmet és azután foglalja össze.Még nyomokban sem hasonlított az előzetes a tényleges történésre! Valaki tudja esetleg,hogy a második évadot/ha van ilyen egyáltalán/ vetítik e valahol,valamikor?
Sumomo_ szept. 18. 09:31:25 Előzmény mihenike
Szia!

A "mind hülye" a következő csoportokat jelenti nálam: hisztis és önző, buta de nagyon, izomagyú, bárgyú (ezek vannak legtöbben)
Igen , Sumruban van a legtöbb élet és ész/ravaszság, de ez az Azra gyűlölete annyira beteges , hogy nekem ez is egyfajta butaság.
Ardat a humora miatt szerettem mindaddig, amig a Kadir miatt el nem keszdett hisztizni. Olyan hisztikiket ver le férfi létére! Tudom, hogy a klasszikus muszlim társadalmi felfogásból adódik, hogy a fiú testvérnek meg kell védeni a nő rokon jó hírét, becsületét stb., Na de ekkora patáliát csapni, a másikat meg nem hallgatni?
Ugyanakkor simán külföldre mehetnek a lányok egyedül évekre? Mi vaaan? (Lásd Kadir húgával történteket és ahogy a bátyja azt kezelte, a tények ismerete nélkül.... )
Ez egy propaganda film a családi értékek mentén, amiben Ferid a narrátor. Mégis erre a jelenségre nem mond semmit. Vagy én nem értem.
Sumomo_ szept. 18. 08:48:27 Előzmény Gulyás Katalin

Nem tudom mennyire vagy képben? Burhan Cansut és Azrát "biztonsági okokból" (értsd. a saját biztonsága miatt) fogva tartotta egy külterületi házban. Cansunak sikerült kiszabadulnia, és amikor kirohant a házból elütötte egy autó. Egyrész a gerince sérült, de én úgy sejtem, hogy amokor az intenzíven meglátta az apját föladta és nem harcolt tovább a szervezete.


AngelEri szept. 17. 21:59:12 Előzmény mihenike
Igen a 2.evad indul jövő héten, válaszolt nekem a Duna Tv :)
7/10
Gulyás Katalin szept. 17. 20:22:53 7/10
Több,mint 1 hónap után ma láttam a mai részt. Kérdésem,hogy halt meg Cansu?
mihenike szept. 17. 18:04:08 Előzmény Sumomo_
o-o a Port.hu leiräsa szerint jövö heten olyan reszek lesznek, amit mär lättunk... ez most komoly? azt hittem, hogy a 2. evadot fogjäk adni...
mihenike szept. 17. 18:00:00 Előzmény Sumomo_
szia :) haha :) ezen jot nevettem :) na tessek ahogy leirtam, hogy nezni fogom, azzal a lendülettel ma egy csomo dolgom lett es nem tudtam nezni :) de azt megjegyeztem, hogy a 148. reszt kell megneznem legközelebb... viszont rossz kisläny voltam es elöre olvastam es nos... hm... ez a sorozat brutälis... tenyleg mennyi hülyeseg van benne :)
Amit viszont lättam, hogy Azmi es Mesut felcsaptak nyomozonak es komolyan mondom, hogy en ennyire unalmas negativ figuräkat meg nem lättam, mint ezek ketten vagy Hülya meg Serap... Itt Sumruban van egy kis elet. De peldäul azt sem ertem, hogy Feride asszony meg Sumru megbekelek egymässal? vagy azok utän amilyen tragedia eri mindenki mindent meg fog neki bocsätani?????
Meg jo, hogy Cenk bunyozik, igy le tudta ütni Azra 1-2 tämadojät.
Nem szoktam felbe hagyni sorozatot, ezt felbehagytam, de gondoltam, hogy most adok neki meg egy eselyt. Tavaly a Cennet hagytam abba, mert nagyon färasztott. pedig nem szoktam igy felbehagyni sorozatokat :) hiszen az Utvesztöt is vegig neztem :)
Sumomo_ szept. 16. 22:02:37 Előzmény mihenike
valami nyugtató legyen kéznél :D
hülyék gyülekezete ez a sorozat
mihenike szept. 16. 10:58:55 Előzmény Sumomo_
Köszönöm a välaszt :) mostmär ha tehetem
fogom nézni mert most beindult a sztori ;)
Sumomo_ szept. 16. 10:51:10 Előzmény mihenike

Szia! Face to face nem Burhan ölte meg Kemalt, hanem Burhan megbízásából egy Faruk nevü pasi, akivel Burhan együtt szabadult a sittről. Burha adta a megbízást Faruknak, hogy gyújtsa föl Kemal éttermét, ezzel akart borsot törni Sumru orra alá. Sajnos valamiért ott volt Kemál az étteremben, ami nem volt a terv része. Burhan ezzel mosakodi amúgy. Burhan hazudott a szabadulása idejét illetően, mert 3 hónappal hamarabb jött ki.
Kadir és Cenk a baleset után tisztáztak mindent, Cenk megbocsátott neki , de akkor mér nem tudott Melis és Kadir kapcsolatáról. Kadir próbálta elmondani többször is, de Cenk nem hagyta, mert tele volt más gondokkal. Aztán Arda, amikor meglátta a fiatalokat együtt elszabadult a pokol. Melis amikor megtudta, hogy eredetileg nem véletlenül találkoztak, hanem része volt Kadir bosszújának, akkor levágta a szokásos hisztijét, ami azóta is tart. Teljesen figyelmen kívül hagyja, hogy Kadit többször szakítani akart vele, most már tudja miért. Egy erőszakos , önző hisztérika.mihenike szept. 15. 18:11:30 Előzmény Elhaym
Szia, köszönöm. Közben ma reggel megneztem a 147. reszt, ha minden igaz az volt a tegnapi resz. Most egy kicsit ismet felkeltette a figyelmemet, ugyhogy adok a sorozatnak egy ujabb eselyt :) Közben mondtäk, hogy Burhan ölte meg Kemält... de miert es hogyan? ugy tudtam, hogy akkor meg börtönben volt. Lätom Azmi es Hülya ferje (nem jut eszembe a neve) felcsaptak magännyomozonak...
Bär, amit nem ertek, hogy Kadir csak ugy jär fel s alä, mintha semmi nem törtent volna... azokat a reszeket lättam, amikor autobalesete volt neki es Cenknek stb... Mondjuk lätom, hogy Arda es Melis haragszanak rä, de a multban törtenteket Ö maga mär elfelejtette? (de hetek ota nem lättam, szoval lehet, hogy most nincs igazam :) )
8/10
Elhaym szept. 15. 17:43:59 8/10 Előzmény mihenike
SPOILER

Burhan
Mert a lánya megtudta, hogy ő a gyilkos és nem akarja, hogy másnak elmondja.

Én szerettem az első évadot, főleg a szereplők miatt, meg a mondanivalója és nyugodtsága miatt. Plusz a kis humor is bejött. Kár, hogy a 2. évad nagyon el lett rontva.
mihenike szept. 14. 18:50:30
Sziasztok :)! hetek ota nem neztem a sorozatot, de most elkaptam 1-2 jelenetet... Aki nezi tudna nehäny kerdesre välaszolni? :) Ki ölte meg Kemält? Miert zärta be Burhan a sajät länyät? MIt tudott meg az apjärol Cansu? Öszinten szolva nem nagyon jött be a sorozat,de most lätom, hogy felgyorsultak az esemenyek... Köszönöm elöre is, aki välaszol :)
ummogo szept. 08. 22:42:19 Előzmény AngelEri
A hold. hú-n II. évad van
AngelEri szept. 08. 22:27:36
Mi az az 1.rész??? Ugye nem az elejétől kezdik ismételni??? Hol a 2.evad???
sunflower325 aug. 24. 21:14:25
Az általam ismert török sorozatok egyik fele, mint ez a sorozat is kifejezetten konzervatív elvek szerint készült. Szerintem ennek tudható be Feride néni öltözködése, vallásossága, vagy például az is, hogy a hős szerelmesek között még egy csók sem csattant.
A török sorozatok másik fele pedig már olyan képet igyekszik mutatni, amely sokkal inkább megfelel az általunk ismert társadalmi normáknak.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu