Fojtogató szerelem

Bakancslistához adom
One Kill
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, 87 perc, 2000

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Egy elvált, kétgyermekes tengerésztiszt viszonyt kezd felettesével. A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor rájön, hogy a férfi valójában már házas. A férfi nem akarja elfogadni a kapcsolat befejezését, és annak fenntartátása érdekében megígéri, hogy elválik. Amikor rá akarja erőszakolni magát a nőre, a nő halálos lövést ad le rá. Mi lesz a következménye? Bírósági tárgyalás, a vád előre megfontolt gyilkosság. Vajon képes lesz a nő meggyőzni a bíróságot arról, hogy tette önvédelem volt?

Stáblista:

Szereplők

Mary Jane O'Malley kapitány
Nelson Gray őrnagy
Wallker Randall kapitány
Leslie Nesbitt őrnagy
Sam Doran ezredes

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
NADAL14 2011 máj. 25. - 21:09:37 2/10
Lehet ez volt az én bajom ezzel a filmel meg a kert ásással. A létezõ összes klisét rá lehet húzni ,de csak rossz értelemben. Valakitõl ellopom mert tetszett ez a duma -csak azért zs kategória mert nincs több betü az ABC-ben :DDD
offtopic
vitkovits 2011 máj. 25. - 17:21:08 Előzmény squashmacska
De láttam, egész jó kis film, tulajdonképpen végig lekötheti az embert, ha elõtte fölásta a kiskertet, tehát nem mélyfilozófiai kérdések fölötti elmélkedésre számít.

Ugyanakkor akár egy 7.5-es osztályzatot is kaphatna, ha nem ez a szegény csúnyácska Anne Heche játszaná a fõszerepet. Ráadásul az amúgy is csúnya színésznõt teljesen lepusztították, olyan uniszex lett, nem lehet róla eldönteni, hogy fiúvagy lány... majd pont' "ebbe" esik bele egy sármos alezredes, mi?

Demi Moore-t is megpróbálták elcsúfítani az 1997-ben készült G.I.Jane c. filmben, amikor katonát játszott, de az még magának a Jóistennek sem sikerülne, nem hogy egy-két halivúdi buzeránsnak. Tény viszont, hogy Anna Heche-csel e tekintetben nem volt nehéz dolguk, sõt, semmilyen dolguk nem volt...
alma2 2010 ápr. 20. - 21:32:44 Előzmény squashmacska
sAM sHAPARD - NEM SEMMI. hOGY EGY DRÁMAIRO MIRE ADJA A FEJÉT
andrew60 2010 febr. 07. - 21:50:04
Anne Heche-t szeretem kiváncsi leszek a filmre
squashmacska 2010 febr. 07. - 20:40:57
Nem látta senki a filmet? :(