Főnix kód

Bakancslistához adom
Code Name Phoenix
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, 90 perc, 2000

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Sorsa a harc, feladata az ölés, célja a túlélés. A jövőben a civilizációt fenyegető legnagyobb veszély nem a nukleáris kipusztulás, hanem az élet vize! Ebben a világban a bűnözők meghalnának, hogy gazdagok legyenek, a gazdagok pedig meghalnának, hogy fiatalok legyenek! Amikor szabotálják szupertitkos küldetését, hogy elpusztítson egy öregedés elleni szérumot, a kínai különleges ügynöknek, Lucy Chang-nek, azaz Főnixnek menekülnie kell - 1 000000 dolláros vérdíjjal a fején. Lucy elszánt: tisztára akarja mosni nevét, és meg akarja semmisíteni a szert. Amerikába menekül, ahol Jake, az igazságot szenvedélyesen kereső szövetségi rendőrbíró vadászik rá. Ahogy Jake kezd rájönni Lucy kilétére - és az elhallgattatására szőtt halálos összeesküvésre - döntenie kell, hogy feladja-e Lucy-t, vagy kockára teszi az életét, és segít a nőnek megtalálni a szérumot, amely megváltoztathatja az emberiség sorsát, örökre!

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Owl 2018 márc. 05. - 20:40:18 1/10
Sajnos így 10 év távlatából se spoilerezhetem agyon ezt a történetet, felesleges is lenne, hisz csak az élvezheti igazán ezt a ZS kategóriás gyöngyszemet, aki a saját szemével látja! A történet nagyon értelmes és kifinomult, hisz a szérumnak nem a megalkotóját vagy a receptjét akarják végestelen végig elpusztítani, hanem magát, az egy aktatáskába sûrített elixírt! Összességében a film lazábbra veszi a hangulatot olyan dzsekicsenes formán. Ettõl még messze nem ajánlom, fospumpa, ahogy van!
StJust 2007 máj. 06. - 15:27:17
Jajjj,elég fájdalmas volt ez a film! Bár csak az utolsó 30 percet láttam,attól is kifeküdtem. Nem tudtam eldönteni,hogy ez most poén vagy komoly. A csaj elhajol a golyó elõl,és pont a másik rosszbácsiba fúródik,meg a lövés irányába tartja a bilincset és hoppá,pont szétlövik,ja és közben gagyi poénokat sütögetnek el. Hihi vicces. Ja és majd elfelejtettem tele van dögös macákkal akik mindenáron meg akarják akadályozni a fõhõsöket küldetésük megvalósításában! És a legjobb a vége az igazán ovodás poén,ami már a rajzfilmekben is unalmas: Fölrobban a hajó,és vele a nõi föhõs is,mire a társa elkezd szomorkodni,de hoppá mégsem,kiemelkedik a habok közül és happy end!
De hülye vagyok,hogy ennyi szót fecséreltem erre a hülyeségre,de mindegy,a gagyik mindig erõs érzelmeket váltanak ki belõlem.
Ja és,aki látta az elejét,pár mondatban összefoglalhatná,bár nem túl nehéz kikövetkeztetni,hogy mi lehetett.