Fórum

Értékelés:

185 szavazatból
Szerinted?

Közönségvita a politikáról.

Egyéb epizódok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Bergick nov. 01. 10:05:22
Olyan témákat írnak ki, aminek nincs is valóságalapja. Csak hergelik a népet. Somos is jó gáz.
Anti.FIDESZ aug. 25. 21:44:54
1 hete írtam (és a nevemet is adtam) az 1400-1500 Ft/kg-os kenyérárakról, és hogy értetlenül állok azelőtt, hogy az ATV minden műsorában 1000 Ft-os kenyérárról beszélnek!?
Azóta is folyamatosan tagadják a valós kenyérárakat, pl. ma este a MaiTÉMA c. műsorban!
Mi a gond?
Egyikőjük se jár boltba?
Valaki nyomást gyakorol az ATV-re, hogy hallgassák el a kenyéráremelés felét?
Fejezzék már be a dezinformációt, és a legalapvetőbb tényekkel legyenek tisztában!

előzmény:
A mai (2022/08/19) 19:25h-ös ATV Egyenes beszédben megint 1000 Ft-os kenyérárról (megj.: per kg) beszélt Szöllősi Györgyi műsorvezető. Mégis, milyen ezerforintos kenyérről beszélnek, amikor a SPAR hipermarketekben július óta 1400 Ft-os kenyérárak vannak! Ez 40%-os eltérés, ami – ugyebár – a hibahatáron messze túlmutat!
Sőt, az életemben valaha látott garantáltan legsilányabb minőségű és legolcsóbb külső beszállítótól elérhető kenyérféleség a SPAR-ban 749 Ft/500 g. Tehát ez a sertés hizlalására való, botrányos minőségű kenyér 1500 Ft/kg aug. 18-án; blokkal tudom igazolni! ATV – ÉBRESZTŐ!!! Miért kisebbítik a népnyomorító, tolvaj Fidesz országrontását?!
fricsi01 ápr. 27. 18:10:39 Előzmény Anna Simoni
háááát..... hol van már ő is a régi önmagától...
Anna Simoni ápr. 08. 17:01:52
Csak akkor nézem a Fórumot,amikor Somos András vezeti.Semmi más müsort nem nézek az ATV-n.
1/10
ondok márc. 25. 21:26:35 1/10
Lampé Olivia Newton Johnnnak hiszi magát 30 évvel öregebb kiadásban múltkor valaki jól megmondta neki hogy kevesebb vigyor jobb lenne,és hogy a" bulldogképű kolleganője":)
Vargazoli001 márc. 21. 12:17:23 Előzmény Bergick
Be is csukhatna az ATV fóruma. Ő a legjobb.
Bergick márc. 15. 09:18:22
Ezt a Somost, hogy nem lökik már onnan ki?
1/10
ondok febr. 18. 19:39:10 1/10 Előzmény Kit Fisto
Gyurcsány a privatizációból szerezte a vagyonát ugyanúgy ahogy jobboldali nála sokkal gazdagabb milliárdosok pl Széles ,Csányi stb..
Viszont Orbán mint politikus lett az ország egyik leggazdagabb embere,mert nézzük csak meg mi van pl a felesége nevén? Fél Tokaj hegyalja stb stb.Mészáros pedig stróman a nála felhalmozott közpénzből lett lóvé nagy része Orbáné, a nyakam teszem rá.Hova lett Simicska? Aki amíg jóban volt Orbánnal mindent nyetr,most átvette a szerepét Mészáros a tehetséges gázszerelő Nyisd már ki a szemed kisöreg!
1/10
ondok febr. 18. 19:31:15 1/10
Hát kérem volt Somosnak egy coming outja,amikor felháborodva utasította vissza hogy az ATV baloldali Tv lenne. Szerinte pártatlan.Ezt azzal támasztotta alá hogy pl Lampé, Szöllősi és Vogyerák korábban a HIr TV és a köztv stabil munkatársai voltak.Nos tudjuk vesszük észre,Az ATV egy álobjektív valójában jobbos TV,Ez abból is látható hogy amikor kézből meg lehetne kontrázni egy betelefonáló jobbos véleményt Lampé csak mosolyog pl.Nem beszélve az ÖT című ellenzéket fikázó műsoráról.Kárász meg most is vezet idönként műsort a HYR tv nek.
ÁLtalános véleményem az ATV ről hogy csak egy kissé jobb mint az undorító propagandagyár HiR TV ahol rendszeres a trágárkodás PL Márki Zay feleségéről stb minden ellenzéki gyalázása. Vagy nyilvánvaló hazugságokat sem helyesbítenek, pl Bayer csak mosolyog amikor valaki azt mondta hogy kizárt hogy Orbán anno elismerte hogy Bajnai jó állapotban adta át a gazdaságot 20120ben mondjuk.Pedig tudja hogy így volt.Mocskos propaganda gyár a HIR Tv.És sajnos közadónkból fenntartott köztv detto. Nem véletlen hogy az Úniónak tele a hócipője ezzel a rákosiékat is megszégyenítő profizmussal hazudozó és lopó Orbán kormánnyal.Erre kitalálták hogy ám a gyermekvédelmi törvény miatt van az egész,ami egyébként később kreáltak mint a jogállami eljárás megindítása .Tisztára hülyére lehet venni a népet,már akit..Közben meg tömik a zsebüket
Nem engedjük a gyermekeket átoperálni mert korábban ugye ez tipikus volt,ha nem lenne ennyire átlátszóan hülye propaganda hülye embereknek .csak röhögni lehetne rajta...
Visszatérve az ATVre: egy végtelenül elbulvárosodott reklámokat pofátlanul minden határon túl toló silány TV lett.Jellemző hogy korábban amikor színvonalas emberek is előfordultak náluk pl Friderikusz még ma is az ő szellemi termékét használják az" Egyenes beszéd" műsorcímmel pl.Viszont összeszedték a többi csatornánál megunt levitézlett kiégett műsorvezetőket,várom hogy mikor tűnik fel pl Fábry is...
Még annyit ennek a KIt fisztonak üzennék hogy ha szerinte rendben van hogy Orbán veje lánya és összes rokona haverjai mind milliárdosok lettek közpénzből és ez szerinte vájkálás hogy miből van pénze az Orbán gyerekeknek méregdrága külföldi egyetemeken virítani miközben milliók létminimum alatt élnek,akkor egészségére Kellenek a hülye emberek ahhoz hogy ezt meg lehessen csinálni büntetlenül,és valóban valószínű nyerni fog Orbán mert ezekből rengeteg van nálunk láthatólag.
fricsi01 2021 dec. 22. - 09:40:46 Előzmény Benorus
és a Lampé??? valami iszonyat !!! azt hiszi ő tudja a tutit, fél mondatonként szakítaná félbe azokat, akik miatt állítólag a műsor van, ha elkezdi, nem tudja abbahagyni, még az őskort is felvázolja. De akármelyik műsorban ilyen, állandóan a karmestert játssza. A feje szinte mindig "ugrásra kész" állapotban, ostobán grimaszol, borzalom.
1/10
Kit Fisto 2021 nov. 04. - 09:55:14 1/10
Telefonáló kifogásolja, hogy a Kdnp-től valaki az ellenzéket "ellenségnek" mondta. Ki van akadva ezen. Ez hogy lehet. Felháborító. Khmmm.. És erről mi a véleménye? Nekem a legjobban az azonnal megjelenő tagadás tetszik, de most ez nem fog menni - többen is hallották, és megvan videón.
https://www.youtube.com/watch?v=_BQqfyF3Cc8
1/10
Kit Fisto 2021 szept. 24. - 10:20:45 1/10
A baloldal kedvelt szokása a jobboldali politikusok magánéletében vájkálni, a családjukkal foglalkozni. Most éppen Orbán Viktor lánya, Ráhel van soron, ugyanis nem átall elköltözni Spanyolországba! De hát hogy képzeli ezt, csak úgy? Honnan veszi hozzá a jogot? Szörnyű!
De itt még nem álltak meg. A baloldal szerint Orbán úgy sejti, hogy elveszti a választást (valójában 100% hogy nyer he he) és ezért nekiáll vagyonokat kimenteni, pl oda, amihez a lányát is felhasználja.
Biztos. Persze. Ő már csak ilyen. Csak annyi ebben a hiba, hogy egyetlen szó sem igaz belőle.
1. Orbán nyerni fog, a kormány marad.
2. Még ha veszítene is, ő nem "mentene" ki vagyonokat, főleg nem használná ehhez a lányát.
3. Nincs neki "vagyona". Normál miniszterelnöki az anyagi helyzete, nem kiemelkedő ezen a szinten. A vagyont illetően tessék a gyurcsánynál szétnézni, aki multimilliárdos, és tudjuk jól, hogy miből.
1/10
Kit Fisto 2021 szept. 24. - 09:33:20 1/10 Előzmény ondok
De ugye tudod, hogy a Hír tv is baloldali érdekeltségű? :)
1/10
Benorus 2021 ápr. 05. - 19:49:29 1/10
Ez a műsor miről szól? Van három téma, aztán a betelefonálók mondják a saját ócsárolásukat, a témákat még meg sem közelítik, ám ez a műsorvezető hibája, mert neki kellene a téma felé terelni a nézőket. Minek van ott egyáltalán? Somost is kipenderíthetnék már onnan, amilyen flegma, unszimpatikus egy alak. Sokszor majd elalszik. Gáz ez az egész.
fricsi01 2021 febr. 24. - 20:14:07
no ha ő van, nem is nézem, ha kapcsolgatás közben 3 mondatra ott ragadok, már megyek is tovább
fricsi01 2021 febr. 24. - 20:12:28
Csak a Lampét tudnám feledni !!! Azt hiszi azért telefonálnak, hogy Ő megválaszolja. A legtöbb kérdés költői, nem az ő személye kell feltétlen hozzá, hogy megoldódjanak a dolgok., csak éppen ő ül ott. (ez a műsorvezetés fogalma, ...háááát, jajj) Ha nála a szó, nem tudja abbahagyni (a másik műsorban is ez van)
1/10
ondok 2021 jan. 25. - 20:28:55 1/10 Előzmény Gentry69
Hogy lehet egy hozzászólós műsor uszítás? viszont az általam említett két műsor az tényleg az, és kizárólag hülyéknek szóló propaganda, nem lumpenproliknak ,mert azoknak is lehet esze veled ellentétben.
1/10
Gentry69 2021 jan. 23. - 14:43:47 1/10 Előzmény ondok
Ez a műsor sima lumpenproli-uszítás, és te vagy a példa arra, hogy van erre egy fogékony réteg.
Vargazoli001 2020 dec. 28. - 08:41:45
Szerintem a legjobban nézhető az ATV műsora. Én a fórum rendszeres nézője vagyok. Van benne néha olyan hozzászóló, ami nálam is kiveri a biztosítékot. A műsorvezetők között Somos a legjobb.
1/10
NADAL14 2020 nov. 13. - 19:51:52 1/10
beleszoktam nézni , lehet röhögni sokat a mert betelefonálók IQ szintje hát alig éri el az 50-et.... de ez kihathat a műsorvezetőkre mert a SOMOS nagyon lepusztult mára...
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu