Film

Fügefalevél

magyar vígjáték, 81 perc, 1966

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

  Halmazon, a vidéki magyar városban új köztéri szobrot lepleznek le. Pattantyús, a helyi lap főszerkesztője vitriolos cikkben rohan ki a közerkölcsöt sértő meztelenség ellen, mely a "burzsoá pornográfia" botrányos megnyilvánulása. A város fiataljai azonban védelmükbe veszik a szobrot, és egy ifjú újságíró titán, Csiki B. Istán bátor kiállását még a fővárosi lapoknak is elküldik. A fiatalok vezetőjüknek tekintik Csikit, akibe Pattantyús lánya, Anna is beleszeret. Ám ekkor meglepő dologra derül fény...

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Pattantyús főszerkesztő
  Csiki B. István
  Tóth Zsiga
  Portásnő
  Katona elvtárs

  Alkotók


  Vélemény:


  2016. április 27. 18:54
  Nem sok élettapasztalattal. Minden vélemény számít, ha az érdekes.

  2013. december 14. 16:03
  Amiért érdemes (talán) belenézni, az a rangos szereposztás. Egyébiránt a történet meglehetősen együgyű.

  2010. augusztus 4. 08:19
  Hát, mindenesetre kösz, bár sztem nincs mit irigyelni rajtam. Átlagos bölcsész vagyok, akinek kb. ez az egyetlen képessége, mármint a szavakkal való zsonglőrködés. Ám ez kb. éppen arra elég, hogy éhen ne haljak... :)

  Amúgy könyvet még nem írtam, eddig csak egy könyvben jelent meg egy tanulmányom, az sem filmügyben.  Btw: bocs a kezdeti bizalmatlanságért, csak mivel eléggé egyedi, sőt, sokak számára furcsa stílusban szoktam írogatni, időnként szoktak gúnyolódni rajtam, azt meg nem szeretem... :)

  Összes hozzászólás