Függők

Bakancslistához adom
Intervention
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol filmdráma, 93 perc, 2007

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Mark, pornósztárból lett producer, aki alkohol-, drog-, szerencsejáték- és szexfüggő. Joe humorista, szintén alkoholgondokkal. Sarah egykori modellként éppen azzal küzd, hogy kigyógyuljon heroinfüggőségéből, és ott van Harry, a gyógyszerfüggő, aki egy illusztris család sarja. Mindannyian terápiára készülnek egy hétvégi csoportban, aminek eredményeként rendkívül szórakoztató érzelmi és fizikai kitörések részesei lesznek.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
InteriorLulu 2020 nov. 19. - 20:15:56 6/10
Bár a tartalomismertető alapján úgy tűnhet, hogy a felsorolt karakterekről szól a film (és ők a terápiákon valóban mind jelen is vannak), valójában két kapcsolati viszonylatra összpontosít: Mark és a szintén résztvevő felesége és szeretője háromszögére, illetve magára a terápiákat vezető pszichológus-párosra (Kelly és Bill).

Egyébként nem igazán jó film, javarészt érdektelenek a szereplők, a problémáik és a viszonyaik; mindenesetre szerintem ha az első kb. félórán tújutsz, onnantól már kezdenek a dolgok érdekesebbek lenni, hisz ekkortól tudod őket hova tenni, és eleve megérteni, kinek kivel/mivel mi is a baja.
Az ismertetővel ellentétben az ilyen-olyan kitörések mindazonáltal szerintem egyáltalán nem rendkívül, sokkal inkább csupán mérsékelten szórakoztatóak.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu