Film

Fulladás /Swelter/

magyarul beszélő, amerikai akcióthriller, 83 perc, 2014 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

55 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A Cole (Grant Bowler) vezette öttagú banda, köztük Stillman (Jean-Claude Van Damme) százmillió dollárral könnyíti meg a Las Vegas-i Luxor kaszinót. Négyet sittre vágnak, de évek múltán sikerül megszökniük a szigorúan őrzött börtönből. Az ötödik bandatag, Bishop (Lennie James) a múltjának hátat fordítva egy sivatagi kisváros seriffje lett. Időközben azonban a városkában felbukkannak a szökevények, a seriff hajdani cimborái, és semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy visszaszerezzék részüket a milliós szajréból.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2016. június 20. 23:04
Talán a kisvárosi, lassan csordogáló történet miatt is de tetszett a film. Volt eleje és vége ahogy mondani szokás és szépen kibontakozott minden a maga idejében. Igazi karakterek harca volt a rosszfiúk önállósodása. Jean-Claude Van Damme szerepe kissé drámai volt a végkifejlettel, mert látszódott a karakterén, hogy amolyan kallódó ember féle, aki azért tud jót is tenni és többet érdemelt volna, mint például az Infernóban.

2016. január 21. 17:39
No arra nem jöttem rá, hogy ez mitől volt "fulladás". Ha csak azért nem, mert a pénz fulladt a víztoronyba. És végig ott volt.
A párbeszédekre érdemes odafigyelmi, nincs semmi értelmük, tökéletesen elmennek egymás mellett.

2015. augusztus 10. 23:40
Szerintem jó film.

Összes hozzászólás