Funny Games U.S.

Bakancslistához adom
amerikai-francia-angol-osztrák-német-olasz horror, 111 perc, 2007

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Camu aug. 16. 08:33:24 10/10
Többen kifogásolják, hogy idegesítő a film. De hiszen a történet, a párbeszédek tudatosan ezt akarják kiváltani a nézőkből! A tojásos téma lehet, hogy másnak unalmas, nekem csúcs. Nem véletlen, hogy a végén ismét a tojásos trükkel mennek a másik házhoz. Engem is rohadtul kiidegelt a film, vagyis erősen hatott rám, ami nálam 10 pontot jelent.
Csizinszky Attila 2015 nov. 22. - 00:28:44
Spoiler


Sajnos ebben a filmben az a groteszk, hogy a mai társadalmi berendezkedés fõleg Amerikába de máshol is. Ilyen embereket termel. A film lényege ott van, hogy a pocakos vagy, hogy csúfolja nehezen viseli el a létezést. Hát persze. Mert üres. Márpedig tele vagyunk ilyen üres, magába nézõ és ott semmit sem találó emberekkel. Akik ellenben azt hiszik õk sz*rták a spanyol viaszt és annyi tisztelet nincs bennük, hogy másoktól tanuljanak valamit. Szerencsére egyenlõre elpötyögnek a számítógép elõtt, meg warcraftoznak vagy mit tudjam én mi az Istent csinálnak csak nem töltik ki a belül lévõ ûrt. Amelyiknek meg nincs olyan szerencséje, hogy rátalál a számítógépre meg a facebookra az meg ilyeneket csinál. Szerencse, hogy ezek nem az utcán vannak hanem otthon bambulják a monitort.
Phantasia 2015 jan. 09. - 02:05:49
Nekem ez a film, így utólag, szinte már humoros volt. (Végül is benne is van a nevében, hogy 'funny'.)

***SPOILER LEHET***
Amikor a csajt visszahozzák a házba, már nem tudtam kínomban mást csinálni, mint röhögni, azzal a felkiáltással, hogy ne már neked nem itt kéne lenned!!! Vagy a távirányítós jelenet, már épp örülnél, hogy oké meghalnak mind (ez a film azon pontján már eléggé valószínûsíthetõ), de legalább az egyik fõgonoszt sikerül közben kinyírni. De nem, a film még ezt az örömet sem adja meg neked. :D A vége az meg fõleg vicces volt! Ahogy elindulnak csónakázni, már gondolnád, hogy na, az utolsó életben maradt családtagnak biztos valami különlegesen durva és brutális halált szánnak. Erre kb. ennyi történik: -Hány óra van? -Nyolc múlt. -Akkor platty. És belelöki a vízbe..:DD Természetesen miközben néztem a filmet nem fetrengtem a röhögéstõl. De azért így utólag visszagondolva, van ebben a filmben valami furcsán groteszk, amin már csak mosolyogni tud az ember. Remélem azért nem csak nekem van ilyen beteg humorom..
whitehill 2012 jan. 31. - 19:06:12
Hú, hát ez a film meredek volt. Többet nem tudok róla mondani. Na jó, talán egy cseppet lehetett volna pörgõsebb is, idegesítõ volt, hogy az a két surmó folyton pofáz, mint egy oxfordi kivakart felsõ 10.000 beli kölök. De gondolom ez is hozzá tartozott az imidzshez, mert ettõl volt a helyzet még bizarabb.
10/10
Geschichte 2011 dec. 06. - 09:23:00 10/10
Sziasztok!

Én tegnap néztem meg feliratosan. Állítólag nincs meg szinkronosan pedig én úgy néztem volna meg.
Szerintem nagyon jó film volt.

*************SPOILER***************

2 családot kinyír 2 fiatal srác játékból... Szerintem durva nagyon. Ráadásul a mai világban simán megtörténhet. Meg hát szerintem történnek ilyen dolgok. Olyan film volt ez nekem, mintha megtörtént esemény alapján készült volna a film. Kár, hogy feliratosan néztem meg. Szinkronban érdekesebb lett volna.
Ha valakinek meg az uncsi akkor õt sajnálni tudom. Csak ha valakivel ilyen történne biztos uncsinak találná ezek szerint...

**************SPOILER VÉGE******************
5/10
zoli28 2011 febr. 09. - 13:07:32 5/10
Számomra az egyetlen pozitívum a színészi játék volt. Mind a két srác, mind Roth és Watts hiteles volt a szerepében, ezt leszámítva viszont egyszerûen nem volt jó nézni a filmet (leszámítva talán az elsõ 15-20 percet).
A srácok ördögi cinizmusa és érzéketlensége eleinte még újszerûnek hatott, ezért érdekes volt, egy idõ után viszont unalmassá és öncélúvá vált.

Vannak filmek, amik ezt a fajta reménytelenséget, kilátástalanságot, depressziót úgy jelenítik meg, hogy az valahogy megragadja az embert, sõt, akár el is gondolkodtatja (pl. Eden Lake). Ez a film számomra nem ilyen volt.

5/10
leja 2010 szept. 16. - 17:05:39
szóval nevelõ célzattal voltak kiba bénák embertelen reakciókkal. ne idegesíts
1/10
lacika78 2010 júl. 22. - 00:15:59 1/10
Elnézést,spoiler helyesen:*****SPOILER*****
1/10
lacika78 2010 júl. 22. - 00:10:32 1/10
Nagyon kíváncsi voltam a filmre Watts és Roth miatt,és az eredeti verziót is az egekig magasztalták.Nos,megnéztem a filmet,és...


---SPOILER---

most életemben elõször annak szurkoltam,hogy a lehetõ leggyorsabban végezzenek ezzel a szerencsétlen családdal.Legyen gyorsan vége ennek a szenvedésnek,amit ez a film okozott nekem.Mert ez számomra szenvedés volt,magasfokon.Egyszerûen fizikailag fájt az a tehetetlenség,az az eleve megadás,amit a házaspár bemutatott.Olyan nagy teret kaptak pedig a menekülésre,vagy a visszavágásra,hogy már kínomban a sírhatnék jött rám.Nézem a filmet,nézem,és azt látom hogy, két teljesen átlagos fiatal srác(persze agyilag totál készek) sakkban tart egy családot egy golfütõvel.A férfit térden ütik,a feleségét egyszer hasba vágják,és innen minden elrendeltetett,egyenes az út a halálba,persze Roth még megpróbálja megszárítani a mobilt,Watts pedig újfent megadja magát a fiúknak,mikor segítségért megy,komolyan,mintha azt akarta volna,hogy jöjjenek vissza a házba,mert õket még nem ölték meg.Istenem,nem hittem el.---SPOILER VÉGE---Borzalmasan rossz film,semmit nem fedeztem fel benne,semmi nem fogott meg,semmi nem ütött nagyot,teljesen lehetetlen történet,1/10.
10/10
natie 2010 júl. 21. - 18:25:47 10/10
pont ma szedtem le, engem is sokkolt (leginkább azért is, mert ilyen megtörténhet). a két srác igen tenyérbemászó képû.
SmellslikeBULLSHIT 2010 jún. 12. - 09:52:09
Ütõs film.

A kibeszélés a közönségnek, és a távirányítós ügy: Bertolt Brecht - elidegenítõ effektus
1/10
szilofon 2010 ápr. 19. - 15:01:26 1/10
nagyon-nagyon bad film!
6/10
akos015 2009 márc. 01. - 15:08:28 6/10 Előzmény bourne
amugy már kiadták ezt a filmet szinkronosan??
elõbb néztem meg feliratosan,és eggyet értek azzal h idegesíttõ,,fõleg az a zene az elején,meg a végén,meg a tojás vita,,és még sorolhatnám....!!!
bourne 2008 szept. 04. - 13:42:02
szerintem is egy kicsit idegesítõ a film, viszont vannak benne nagyon jó jelenetek ...

spoiler

amikor megölik a kisgyereket és perceken keresztül csak azt lehet látni, h Naomi ott próbál felkelni és valamit csinálni, az nagyon durva ...
Bubbax 2008 aug. 20. - 19:37:56 Előzmény Nita:)
Aki soha életében nem gyakorolt semmilyen küzdõsportot, annak elég nehéz ellenállást tanúsítania egy hasonló helyzetben. Én ezzel úgy vagyok, hogy idegennek ajtót nyitni csak fegyverrel a kézben szabad.
Egyébként tényleg szar de nem emiatt, hanem mert kipofáznak a nézõknek és aztán ott a jelenet a távirányítóval, na az szépen hazavágja a filmet.
2/10
Nita:) 2008 jún. 27. - 09:40:17 2/10
Aki hülye az haljon meg...
Ennyi a film tanulsága,de szerintem egyáltalán nem reális...
Ha egy szülõnek bántják a gyerekét,akkor már minden mindegy szerintem és nem az a reakció,hogy kb megkérdezem a férjem,hogy mi a baj?

Ennyire hülye és következetlen emberek nincsenek a földön.-.--

Ez a film idegesítõ....
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu