Füstölgő Ászok

Bakancslistához adom
Smokin' Aces
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-francia-angol akció-vígjáték, 109 perc, 2006

Értékelés:

196 szavazatból
Szerinted?

Hamiskártyások, szerencsejátékosok és gengszterek között nőtt föl Buddy Israel, akit mindenki csak "Ász" néven ismer. Huszonegy évesen már ismert alakja volt Las Vegasnak, keresztapákkal cimborált és ő volt a kaszinók fő attrakciója. A dicsőség azonban a fejébe szállt és úgy döntött, hogy a saját lábára áll: a show-bizniszben szerzett hírnevét a bűn világában kamatoztatja. Lépésével sikerül halálos ellenségévé tennie Primo Sparazza maffiafőnököt. Egymillió dolláros vérdíjat tűz ki a fejére, melynek hírére pszichopaták és bérgyilkosok sora indul, hogy levadássza az Ászt.
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Szereplők

Buddy 'Aces' Israel
Jack Dupree
Richard Messner
Donald Carruthers
Primo Sparazza
Pete Deeks
Stanley Locke
Sir Ivy
Hollis Elmore
Bernard "Beanie" Alfonso
Darwin Tremor
Georgia Sykes
Sharice Watters

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Gladyator 2017 aug. 02. - 01:22:48 8/10
Szórakoztató film ez na, nekem tetszett, hogy maradt ez ki idáig.
Igaz hogy helyenként eléveszti a saját fonalát, enélkül mégjobb lett volna.
De az is igaz hogy nem egy T.J. Hooker széria; eléggé oda kell ám figyelni, különben a káoszt látod csak.

10/7,5

cimkefelhõ: Blöff, Tarantino, Többszörnézõs, Jószinészgárda :)
nandelecki 2016 dec. 22. - 23:01:56
"Sok hûhó semmiért" - az ismert Shakespeare mû címe jutott eszembe a vége után. De csakis a cím miatt.
Erõltetett, túlhúzott, pocsék szerkezeti felépítésû cselekmény, forgatókönyvi ostobaságok, tompa, kidolgozatlan karakterek. Tudnám még sorolni, de felesleges; több mint hatvan percen keresztül nem történik semmi - ami már-már irritálóvá tette a filmet -, pedig elõkészítés bõven volt. Spoilerezni nem akarok, de a végére volt szirup is, meg egy túlgondolt, túlspilázott valami is. Abszolút csalódás, hiába voltak rövid idejû jobb periódusok, ez kevés, sokkal többet vártam; pedig a kategória az egyik csemegém. 5/10.
jbtibor 2016 aug. 20. - 00:55:38
Valakinek nagyon fura elképzelése van a vígjátékokról. Szerintem ez közel sincs egy vígjátékhoz.
AvatáR Gil Maerth 2015 aug. 31. - 17:30:41
Nyers, durva, kíméletlen, brutális - egyes jeleneteknél.
csakhogy máshol meg szétesik, olyannak akar tûnni mint egy Quentin Tarantino mozi.
de nem az. Ráadásul az egymillió dolláros vérdíjról se sok szó esik - káoszról, és hogy bárki beöltözhet bárminek, annál inkább.
én ott hagytam ott, amikor a fõszereplõ kitépi a két élõ maffiózóból a drótot,és azok belehalnak.
durva.
az ilyet egyáltalán minek teszik bele?


10/4 - közepesnél gyengébb movie, ahol tán legjobb alakítást egy parókás hölgy nyújtja.
Edmond Dantes 2015 máj. 05. - 09:58:32
Asszem végül én is kihagytam. Üdv!
frenchbullie 2015 máj. 05. - 07:36:52 Előzmény Edmond Dantes
Üdv! Én tegnap este kezdtem el nézni, kb. fél óra után úgy döntöttem, inkább alszom. Amit láttam belõle, attól olyan "mintha Guy Ritchie rendezte volna"-érzésem támadt.
Andy Garcia miatt érdekelt a film, mert tetszik, ahogy színészkedik, de most nem kapott nagy szerepet. Legalábbis az elsõ fél órában, nem.
(OFF Ben Affleck nekem örökre "avilágotmegmentõ" vak ügyvéd marad, Ray Liotta pedig az ügynök, akivel Dr. Lecter olyan csúnyán elbánt... Pedig végig sem néztem, hogy bánt el vele teljesen, elég volt azt félig látni, inkább elbújtam a takaró alá:-) S máig nem értem, mi szállta meg Ridley Scott-ot, hogy megrendezte a sárkányos-bárányos trilógia Hannibal-os részét...)
Edmond Dantes 2015 febr. 24. - 14:12:44
Ma vetítik, eddig nem hallottam róla. Elsõ látásra egy "újragondolt" Bugsynak látszik, csak amaz létezõ személyrõl szólt és Levinsonnal, Morriconéval és szédületes szereposztással klasszissal magasabb színvonalúnak tûnik ehhez képest.
Suziy 2014 szept. 26. - 12:02:38 Előzmény Max_Payne
....és valóban idõpocsékolás.
J86 2014 szept. 26. - 11:17:06
Sztem ez egy nagyon jo kis akciófilm, bár itt errôl sokat vitáznak, õk biztos jobban tudják mi meríti ki jogilag az akciófilm fogalmát:) a sztori jol indul, nem untat, jók a zenék, jo a kamera, jók a párbeszédek, jók a színészek, és nem utolsó sorban, profi a szinkron...
Tehát; lehet SPOILER! Láthatjuk, kik a jó fiúk, jol bemutatják... Viszont ahogy a bérgyilkosokat bemutatják, az nekem nagyon tetszett:) Budy Izrael bemutatása és hotelos elúszása csapatának is bitang jo!
Ahogy minden bérgyilkos profin bejut, az haláli, komoly bárbeszédek, izgalmas jelenetek... Közben Affleckék sztorija, a karatézó gyerek a nagyannyával...:) brutál!:))
És ahogy elkezdenek dolgozni a csapatok... Ez nem akció??? Akkor mi??? Jók a dumák, Izrael játéka, ahogy vergõdik, mi legyen, majd dönt...:)
Gyerekek! Sztem ez full profi!!!
Ami nagyon tetszett, a végén a bérgyilkosok közül mindegyik csapat kijut... Az is profi... Végén persze jo a csavar, de szerintem a rendezés tökéletes...
Lényeg a lényeg, sokszor láttam, nagyon tetszett, végig leköt... Bárkinek mutattam, fiú v lány az évek alatt, mindenkinek bejött...
Nézzétek meg!!!:)
3/10
Max_Payne 2014 febr. 07. - 18:52:48 3/10
Háromszor álltam neki,hogy részletes kritikát írjak errõl a filmrõl, és kifejtsem, miért nem tetszett, de egyszerûen felsorolni is nehéz lenne, mitõl volt olyan borzasztó, mint amilyen. 3/10
2/10
Owl 2013 dec. 06. - 22:28:05 2/10
Ja és hol a film vége, a fele társaság lelép, azt kész. Aha, jön a folytatás. Nagyon ügyes, nagyon ügyes!
2/10
Owl 2013 dec. 06. - 22:26:32 2/10
Miután végignéztem, és néhány látványos részt vissza is pörgettem, azt kell mondanom, nem jött be a film. Vígjátéknak kevés volt, talán inkább morbid humor jellemezte. Karatés retardált kiscsávó mellékszereplõnek mi volt a lényege? Talán vicces volt? Inkább kínos! Liftbõl ki-be-fel-le, bumbumm, be-ki-le-fel, bumbummbumm, berr-berr, bumbumm, szipp-szipp (ez a romantika), bumbumm, anyád! Senki nem hal meg, vidáman lõdöz, szurkál tovább! Ocsmány nyelvezet itt-ott, de NEM ELÉG ocsmány, dehát hogy néznének ki a gengszterek, niggerek ocsmány szöveg nélkül? "Parasztokat ölni" megy a nigger, már azt hittem Borsodban vagyok, vagy onnan jött, aki fordította?
A Ponyvaregény 100X nézve is 100X szórakoztatóbb, viccesebb és jobb. Ez meg egy elQrt szemét. 2 pont, a minimális dolog miatt, ami megragadott.
apuska 2013 dec. 02. - 00:08:52
Az én értékrendemben ez a film az igazi borzadvány kategóriába tartozik, úgy -15-tel, és ékes példája, hogy jó pénzért tehetséges szinészek is szívesen dugják meleg kulimájszba a mancsukat. Persze, izlések és pofonok, mint tudjuk...
énvokaz 2013 dec. 01. - 21:56:05
Nemtom kiknek gyártják az ilyen aberrált filmeket.
8/10
niccy8 2013 júl. 24. - 14:31:39 8/10
Nagyon látványos, izgalmas film. Jó színészgárdát vonultatott fel. Többször is láttam, eddig nem untatott.
portponthinnye 2012 szept. 21. - 16:10:40 Előzmény Lazac15
Gondolom a spoiler kifejezést ismered?
És azt az érzést, amikor egy film megnézése elõtt jól elb@sszák a szád ízét, mert lelövöd a poént?

Amúgy neked volt a legjobb leírásod, kár, hogy a végére odabiggyesztetted azt a fél sort, mert a lendületben már nem tudtam fékezni, mint olyan sokan, akik elolvassák, amit írtál.

SPOILER!!!!!!!! Nem nálam, hanem LAZAC NÁL!
Aggiep007 2012 máj. 28. - 21:35:43
Bocsika Drágáim. De a 15. képen nem Jason Bateman van, hanem Martin Henderson.
Ugye?
Csak úgy... eszembe jutott, hogy átnéztem a képeket. :-)
De sebaj.
A film viszont nagyon tetszik. Klassz.
S a szereplõ-gárda!!! Huhúú! :-D
Lazac15 2011 febr. 23. - 20:58:25
Nemt'om, hogy a színészgárda miatt vagyok elfogult, vagy Mansell miatt, de nekem nagyon tetszett! A vágás ( amint azt már oly sokszor megjegyeztétek ) nagyon ott volt, meg a párbeszédek és a véresfürdõs jelentek se voltak rosszak. Sztem volt itt humor, meg dráma, meg elmebetegség, s a befejezés mindezt tökéletesen megkoronázta. 10/9 ( mert Liotta halt meg)
1/10
Rahar 2011 jan. 02. - 12:59:41 1/10
A filmnek tetszik az alaptörténet, a cselekményvezetése még jobban, a színészek játéka is és a szinkron is jó. Viszont az akció jelenetekben néhány helyen humorosra akarták venni, melynek nagy problémája, hogy rendkívül valósághûtlen. Mely probléma engem rendkívülien zavar, ezért 10 pontból 1 pontra értékeltem. Aki szereti a csavaros történetû filmeket és a humor durvább formáitól sem riad vissza és még egy kicsit türelmes is az nézze meg, másoknak viszont kevésbé fog tetszeni.
K. L. 2010 jún. 04. - 21:34:57
10/7 jó film csak a szövege kicsit durva
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu