Gang

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A Gang kulturális vitaműsor, mely kultúránk és mindennapjaink témáiból éppúgy szabadon válogat, mint ahogy szabadon beszélnek róla a műsor szereplői: Fáy Miklós, Para-Kovács Imre, Pálinkás Szüts Róbert és Puzsér Róbert, Varga Líviusz.
Szókimondó, bátor, és nem utolsósorban őszinte stílusukhoz mérten nyilvánítják ki véleményüket. Gondolataik összecsapását Barta András műsorvezető egyengeti, teszi a nézők számára még átélhetőbbé. Megbeszélnek mindent, ami aktuális és időszerűvé varázsolják azt, ami arra vár.
Végül: hogy ne csak a tv-képernyő előtt szülessenek reakciók: a rosszfiúkat RGB-lányok tartják kordában, a kezük ügyében lévő taps-, nevető- és füttygéppel, valamint árulkodó arckifejezésükkel. Nekünk csak az a dolgunk, hogy nézzük és hallgassuk őket.
A Gang vitaműsor felvételei nyilvánosak. A rajongók személyesen is élvezhetik a vitapárbajt. A Merlin Színház nézőterén eldönthetik, hogy kinek is van igaza, kitartanak-e eddigi kedvencük mellett.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
offtopic
Heathcliff 2012 nov. 10. - 02:03:03 10/10 Előzmény sioux
:) Hát, legalább már ketten vagyunk :)
10/10
sioux 2012 febr. 07. - 21:36:28 10/10 Előzmény Heathcliff
Nem vagy egyedül, én is szép emlékeket ápolok.
10/10
Heathcliff 2008 aug. 21. - 22:23:18 10/10
A magyar televízió egyetlen jó kulturális mûsora volt. Mit jó - halálos!! Nagyon szomorú, hogy idáig egyetlen hsz-t sem érdemelt meg. És még szomorúbb, hogy konzum gagyival helyettesítették...brrrr.
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen Gang-rajongó; de akkor is nagyon örülök, hogy egy rövid ideig ilyesmi is létezhetett.