Gor 2.

Bakancslistához adom
Outlaw of Gor
amerikai fantasy, 1989

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A gonosz király uralma ugyan véget ért Goron, azonban a zsarnok uralkodói család nem hagyja annyiban a dolgot, és újra magukhoz ragadják a hatalmat. Tarl professzornak így vissza kell térnie a bolygóra, hogy ismét felszabadítsa az embereket...

Stáblista:

Szereplők

Prof. Tarl Cabot
Lara királynő
Watney Smith

Hozzászólások

Szerinted?
boom47 2014 máj. 12. - 13:12:14
Semmi baj ezzel a két filmmel, leszámítva hogy irgalmatlan sz*r VHS-kópiát digitalizáltak.

Szeretni fogják akik szerették Flash Gordon, vagy a Mars Hadura történeteit, meg akiknek bejön Boris Valejo "mûvészete".
5/10
King Diamond 2010 dec. 25. - 23:22:26 5/10
Na megnéztem a Gor második részét is. Hasonló volt az elsõ részhez, bár még annyira sem volt élvezhetõ. Talenának alig volt szerepe már ebben, inkább a királynõ kapott több figyelmet, habár õ sem nézett ki rosszul. A fõszereplõ Cabot-ot alakító fickó néhol tökre úgy nézett ki, mint Ryan Phillippe.
Lehet, hogy ha elolvasnám John Norman regényét, amibõl a két rész készült, az által jobban bejönne a film is, de ezek után még egyszer biztos nem fogom megnézni, akkor se, ha netán elolvasom a könyvet.
A folytatás még gázabb értékelést kapott az IMDb-n, mindössze 1,8-on áll. Ebbõl arra lehet következtetni, hogy ez egy nagy rakás szar, mindkét része. Ugyan elég gagyin vannak megcsinálva itt-ott a jelenetek, meg úgy összességében sem nagy szám a két film, de azért egyszer meg lehet õket nézni, és visszaidézni a régi szép idõk fantasy/kalandfilm feelingjét. Erre mindenképp rászolgál.
Nem tennék különbséget a két rész között, mindkettõ egyformán közepeske.
5/10