Gordon Ramsay Indiában! (Gordon Ramsay: A nagy szökés)

Bakancslistához adom
Gordon's Great Escape
angol ismeretterjesztő filmsorozat, 2010

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Gordon az indiai konyhával kapcsolatos ismeretei sokáig kimerültek a curry iránti rajongásban. Ismerve azonban maximalizmusát és a gasztronómia iránti tudásszomját nem meglepő, hogy útra kelt, hogy felfedezze ezt a csodálatos, sokszínű és izgalmas konyhát. Távol a számára megszokott puccos éttermektől és az eddig tanult szakácsművészettől most egyszerű emberektől lesi el az indiai ételek generációról generációra öröklődő titkait.
Útja során Gordon számos különlegesség elkészítését tanulta meg az ismertebb fogásoktól a ritka, csak India egy-egy tartományában ismert ételekig. A recepteken túl azonban még egy meglepetést tartogat a műsor: a mindig szenvedélyes és eltökélt Gordont most nyitott, figyelmes és tisztelettudó oldaláról is megismerhetjük. Persze csak ameddig fel nem kapja a vizet!

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Krisztalujza 2014 febr. 01. - 16:13:26 Előzmény andrili
Kedves andrili, ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna...
andrili 2011 dec. 17. - 14:49:57
Csak azt tudnám, senkinek nem tûnik fel a cím béna fordítása? Az "escape" angolul nem csak szökést jelent, hanem "kirándulást" vagy "kiruccanást" is.
6/10
francika 2010 okt. 17. - 22:03:20 6/10 Előzmény Tibi94
Ez mind így van. Kár, hogy az éttermi konyha képviselõje. Úgy értem, számára csak az az étel, ami 3 perc alatt elkészül, és minimum félig nyers. És lenézi a '70-es évek ételeit, pedig úgy tudtam, a vérbeli szakács minden ételt szeret. Szóval vannak fenntartásaim...
Tibi94 2010 aug. 30. - 12:38:36
Nekem nagyon bejön Gordon mindegyik mûsora! Nagy showman és fõzni is tud:D
Parno Graszt lemezbemutató koncert a Müpában február 14-én!