Gourmet detektív - Ínyenc riválisok

Bakancslistához adom
The Gourmet Detective
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 110 perc, 2015

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
napsütötte 2018 ápr. 22. - 19:42:43 8/10
Úgy tűnik, ez egy több részből álló film, a lentebb lévő film tartalma a Gourmet Detektív: Egy gyilkosság receptje részhez tartozik.
Ennek az epizódnak a címe: Inyenc riválisok.
A tartalma: Henry Ross híres szakács és gasztronómiai tanácsadó San Franciscóban. Eg este főzőtanfolyamra hívják vendégelőadónak, ahol megismerkedik a lányát egyedül nevelő Maggie Price nyomozóval. Ugyanezen az estén Henry barátjának ötcsillagos éttermében valaki megmérgez egy vendéget, és Henryt kérik fel, hogy kulináris szakértelmét bevetve segítsen megoldani az ügyet. Henry a helyszínen ismét összefut Maggie Price nyomozóval, aki nem örül a férfi jelenlétének, ám főnöke kérésére kénytelen Henryvel együtt dolgozni, hogy megtalálják a gyilkost.
8/10
napsütötte 2018 ápr. 22. - 19:18:57 8/10
Henry Ross egy gyilkosság kellős közepén találja magát, amikor meghívják vendégelőadónak egy luxusüdülőbe, ahová a kényszerszabadságát töltő Maggie nyomozó is vele tart. A konferencián Henry megismerkedik Kathleen Evans újságírónővel, aki összetűzésbe kerül az egyik vendéggel, majd nem sokkal később holttestét az egyik medencében lebegve találják meg. Henrynek és Maggienek el kell kapnia a gyilkost, mielőtt ők maguk is áldozattá válnak.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu