Gumiszoba

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott magyar szórakoztató sorozat

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Élő interaktív kibeszélő műsorunk Füle Zolival és Vendivel. A srácok és vendégeik kötetlenül beszélgetnek az élet nagy dolgairól hol komolyan, hol viccesen, ahogy a hangulat és a téma adja! A műsornak ti is részesei lehettek telefonon, SMSben, Skype-on, facebook-on! Ha elegetek volt a hétből, van egy jó storytok, vagy csak egyszerűen nem tudtok aludni, hívjátok fel Gumiszobát, és meséljétek el mi történt veletek, mi a véleményetek az aktuális témáról. A srácoknak kiönthetitek a szíveteket, kipuffoghatjátok magatokat, legyen szó jó vagy rossz dolgokról. Mi megoldjuk a problémát, mint salétromsav a vasat! Ha más nem, jót röhögünk az egészen.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Noire 2019 júl. 14. - 04:38:11
A héten benne volt a műsorújságban , hogy lesz egy adás- Mivel jókat hallottam róla. gondoltam, felveszem. A közölt időben a Fix tv-n minden más volt, csak ez a műsor nem. Máskor is jártam így ezekkel a kis tévé adókkal. Nem tudom, ezeknél nincs előre egy hétre műsorterv? Ad hoc mennek le konzerv műsorok ?
Végül YouTube-on megnéztem egy régebbi , 2018 januári adást, frissebbek nem voltak fent. Azt hiszem, nem vesztettem semmit, hogy nem sikerült felvennem . nem hiszem, hogy a jövőben "vadászni" fogom a műsort.
8/10
gopocher 2014 szept. 23. - 10:20:42 8/10
az egyik legjobb mûsor ha nem legjobb