Gyémánt könnyek

Bakancslistához adom
The Loss of a Teardrop Diamond
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 102 perc, 2008

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Hazatérve tengerentúli tanulmányaiból, a gazdag Fisher Willow (Bryce Dallas Howard) a fiatal, akaratos lány szerelmes lesz apja gondnokába, Jimmy Dobyne-be (Chris Evans). Jimmy azonban nem tehetős család sarja, apja alkoholista, anyja pedig a Willow családnak dolgozik. A lány ellenszegülve az íratlan szabályokkal Jimmyt kéri meg, hogy kísérje el egy a felsőbb osztályoknak rendezett kiemelt fontosságú eseményre. Amikor a rendezvényen eltűnik egy rendkívül értékes gyémánt, a két fiatal kapcsolata is veszélybe kerül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
dandelion83 2019 aug. 02. - 20:02:20
Sajnos nagyon gyenge lett, pedig jót vártam! Se eleje, se közepe, se vége nincs a történetnek. Én szeretem a lassan kibontakozó darabokat, de itt semmi sem bontakozott ki, unatkoztam.
Norah91 2013 jan. 15. - 23:32:10
Egyetértek a véleményeddel tortura. Én is megszereztem magamnak, pusztána fõszereplõ miatt, gondoltam biztos nagyon jó film, fõleg a leírás alapján, de valójában halálra untam magam közben. Értem én, hogy rá akartak menni a fõ karakterek körülményeire, érzéseire, gondjaira, bajaria, na de igazán történni nem történt semmi. Az egész olyan se eleje, se vége.
A szerelmi szál is jócskán egyoldalúnak tûnt, bár próbáltam elemezgetni, hogy Jimmy sértettsége talán épp a kis rejtett szerelem miatt van, aztán azért ellenkezik annyira a csúcspontnál, mert õ szegény, de igazából már nem tudom. Talán egy sorozat x-edik részének tökéletes lenne, de mint film olyan, ami nem lett igazán elkezdve és befejezve sem. Az egyetlen dolog amiért tetszett, az a fõszereplõ volt. : D
tortura 2012 nov. 12. - 14:42:18
Többet vártam tõle. A leírás alapján arra számítottam, hogy a csaj inkább az apjával fog hadakozni a szerelme miatt. Bár itt kapcsolatról se nagyon beszélnék, a látottak alapján igencsak egyoldalú volt a vonzalom. Szerintem az alkotók nem túl jól gazdálkodtak a rendelkezésre álló idõvel. Elvesztek a részletekben. Nem a fülbevalók "ellopására" kellett volna kihegyezni a dolgot, az inkább csak epizód volt. Õszintén szólva a férfi fõszereplõ miatt néztem meg a filmet, de nem tetszett. Ennél még egy nyálas gagyi is szórakoztatóbb lehetett volna. Dráma akart lenni, de drámának meg nem elég ütõs. Olyan nesze semmi, fogd meg jól. Remélem, azért lesz, akinek mégis elnyeri a tetszését. Lehet, hogy csak velem van a baj. Spoilert nem teszek, szerintem nem lõttem le a poént (bár nem is nagyon lett volna mit).