Gyere haza, Andrew

Bakancslistához adom
When Andrew Came Home
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 88 perc, 2000

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Mikor öt év reménytelennek tűnő várakozás után Gail Carlson (Park Overall) visszakapja elrabolt fiát, Andrew-t (Seth Adkins), a nő úgy érzi, imái végre meghallgattattak. A rémálomnak azonban még messze nincs vége, ugyanis a nőnek szembesülnie kell azzal az érzelmi és mentális traumával, ami az elmúlt években teljesen szétzilálta a fia lelkét. Gail volt férje elrabolja saját fiát és a következő öt évet menekülésben tölti, miközben a gyermekét teljesen elhanyagolja és barbár körülmények között úgy tartja, mint egy állatot. Miután a fiú 10 évesen végre visszakerül anyjához, a nő szíve összeszorul, mikor rádöbben, hogy egykori vidám és okos gyermeke nem csupán érzelmileg és értelmileg maradt vissza a fejlődésben, de kiszámíthatatlan viselkedésével veszélyt jelent a környezetére is. Gail elhatározza, hogy családját és karrierjét feladva minden figyelmét Andrew-nak szenteli, hogy megtanítsa, hogy kell beilleszkedni, tanulni és újra szeretni.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Kensi Blye 2012 márc. 28. - 13:59:15
Valaki aki tudja hol lehet letölteni, kérjem linkeljen. Nagyon szeretném már megnézni ezt a filmet. Nemtudom miért, de sehol sem találom. Sajna anno amikor a Filmox-on adták, lemaradtam róla (szinte az utolsó 20 percet láttam csak). Tartalma alapján nagyon jó lehetett, szerintem több ilyen filmet kellene, hogy adjanak...
Mégegyszer elõre is köszönöm, nagyon fontos lenne. Vagy ha valaki esetleg felvette, és Tvrip-ben fel tudná tenni valamelyik torrent oldalra, annak nagyon tudnék örülni. kb. 1 éve nem találom sehol, azóta szeretném ezt a filmet megnézni. Elõre is köszönöm.
offtopic
steierlein 2011 márc. 01. - 10:56:52
Nagyon jó kis film volt.Érdemes megnézni
Bár hirtelen véget ért még 10 percet legalább mehetett volna
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu