Gyilkos elmék: Túl minden határon

Bakancslistához adom
Criminal Minds: Beyond Borders
amerikai krimisorozat, 43 perc, 2016

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
LycraBoy 2018 ápr. 18. - 15:05:52
Ez a spin-off kritikán aluli volt, mind az epizódok sztorijaiban, mind megvalósításban, úgyhogy én csak örülök, hogy vége lett. A magyar szinkron pedig még jobban a leveli béka segge alá temette a rengeteg fahangú, zéró beleéléses párbeszéddel, ami kb. arra hajazott, hogy csak felolvasták valahogy a papírról a szöveget az összefogdosott szinkronszínészek (már ha az ilyeneket annak lehet nevezni), néhány példa: a főszereplő Jack csapatvezető állandóan olyan szinten elnyújtja a mondatok utolsó szavait, hogy egyszerűen idegesítő. Meg amikor pisztolyt fog néhány rész végén a gyilkosra, azt ilyeneket hallunk: "Maaaaga csak egy szélhámos! Maaaaga csak egy gyáva féreg!" Már majdnem a TV-hez kezdtem beszélni komolyan: - Bazze fogd már be azt a jó lepcsest! A sorozatban szereplő női csapattagok közül a kis dagi orvosnő állandóan nyávog, a szövegei meg olyan erőtlenek, hogy kínszenvedés hallgatni. A magasabb ügynökcsajnak meg folyamatosan tátva van a szája, mindig mindenre úgy csodálkozik rá, hogy majd kiesik rajta, ennek senki nem mondta, hogy "Szívecském, csukd már be néha a forgatás alatt!"?! A szinkronja neki is sürgősenfelejtős, nem is érdemes elemezni.
Talán Matt Simons és Montgomery ügynökökre tudnám azt mondani, hogy az ő szinkronjuk még úgy-ahogy rendben van, habár Montyt még így is kenterbe veri Sági Tímea Garcia hangjaként, mint adatelemző. Itt túlságosan látszott, hogy egy cingár feka fiúcskába akarták átültetni az "adatelemző-stílust", csak sajnos nemigen jött össze. Ez van.
De a legeslegirritálóbb az komolyan Jack édes nagy fia. Ennek a csávónak én nem tudom, ki a fene a hangja, de biztos hogy nem magyar, ugyanis kib*szottul idegőrlően FELCSERÉLI a magánhangzókat, A helyett E-t mond és fordítva, a nulla beleélésről, vagyis a tipikus "felolvasógép-hangról" nem is beszélve. Mi a jó isten haragjáért alkalmaznak egy olyan színészt, aki ilyen szinten nem tud magyarul normálisan beszélni?! Az agyam eldobom komolyan.
Kálid Artúr milliószor jobb választás lett volna, ő is külföldi származású, de legalább tud igazán jól szinkronizálni, és tökéletesen beszéli a magyart is, egyik kedvenc szinkronszínészem, de ezt a buta parasztgyereket, aki Jack fiát szinkronizálta, kidobnám a fenébe a szinkronosok közül, gondolkodás nélkül.

Nem csoda, hogy elkaszálták ezt a katyvaszt, nyilván Amerikában is úgy gondolta a legtöbb TV néző, hogy egy ilyen rókabőr nem hosszú életű.
10/10
Szilvia Tabányi Vinczéné 2017 aug. 05. - 16:44:13 10/10
Nagyon remélem hogy,lesz további évadjai mert szuper az egész sorozat,imádom :)
10/10
Szilvia Tabányi Vinczéné 2017 aug. 05. - 16:41:59 10/10 Előzmény kiss.istvan770
Ez hülye felfogásra vall !
kiss.istvan770 2017 ápr. 04. - 00:41:20
Ez a sorozat is Amerikai háborús propagandává változott.
vino-et-veritas 2016 okt. 31. - 07:45:42
A CSI-sorozatok kifutottak (2012-2013-2015).
A szereplõk egy része meg átment más sorozatokba "dolgozni"...
maca52 2016 okt. 31. - 00:48:52
Kérdésem (mert 1 évig nem láttam se a
CSI sorozatokat, se a Gyilkos elméket):
mióta és miért kevertek össze ezek
szereplõit ? Mi lett a szép feketével, a
fõnökkel, olasszal, sovány okoskával,
számítógépessel,..... stb. Ez 3 kbözõ
stilusu film volt (még ha alaptéma u.az
is), mióta van így osszegyurva?
. M.
1/10
Netbull121 2016 szept. 25. - 22:02:11 1/10
Hát ez tényleg túl van minden határon, akkor gagyi szar!