Gyilkos emlékek

Bakancslistához adom
Extracted
amerikai filmdráma, 2012

Értékelés:

35 szavazatból
Szerinted?

Egy tudós kifejleszt egy olyan módszert, amivel bele lehet látni más emberek memóriájába. Amikor a férfi egy heroinfüggő elméjét vizsgálja, olyan dolgokat lát, ami őt magát is veszélybe sodorhatja.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
tunde1011 2015 dec. 11. - 11:31:11 7/10
Szerintem is ez egy jól sikerült film. Érdekes a történet. Itt-ott azért vannak furcsaságok, de ez nem vesz el az élménybõl. Az külön tetszett, hogy a nõcit nem kellett órákon át gyõzködni higgyen a csávónak.
ceia 2015 máj. 31. - 19:06:24
Kábítószer.. kábítószer.. én már halálosan unom ezt a témát. Csodálkoznak hogy annyira elterjedt, amikor ezernyi filmben ez a téma??
10/10
offtopic
kalalaa 2014 máj. 31. - 18:01:44 10/10
Egész jó kis filmet sikerült összehozni a látszólag alacsony költségek ellenére.
SPOILER veszély:
Bár az elején hiányoltam a gép mûködésének pontosabb magyarázatát és kicsit megmagyarázatlanul maradtak egyéb dolgok is, sõt azt sem nagyon értem miért csak a hatóságok csaptak le a gépre, egy idõ után már nem gondolkoztam ezen és a fõhõssel (hõsökkel) együtt rá akartam jönni mi is történt valójában. Ez az egész film alatt elkísér egészen a végéig és nem hagy unatkozni. Szépen fel van építve, drámai a vég és ez így jó.
Részemrõl valahol a 8 és 9 pont között lenne de 10-et adtam mert le van húzva. Ajánlanám másoknak is!
7/10
kazama90 2014 febr. 02. - 23:31:13 7/10 Előzmény Bubus53
átlagos/közepes drámának indul.az elsö 1 óra elég lagymatag.de utána beindul az utolsó 20 perc jó volt .7
8/10
Bubus53 2014 jan. 30. - 20:07:35 8/10
"Adott egy narkós, egy bûncselekmény, és egy tudós aki feltalálta a gépet amivel bejuthat mások emlékeibe. Az alacsony költségvetés ellenére szerintem egy remek filmet sikerült összehozniuk. Nir Paniry filmjében Anthony-t (Dominic Bogart) azzal vádolják, hogy megölte saját barátnõjét, minden bizonyíték ellene vall, egyedül az emlékei tisztázhatják. A tudós Tom (Sasha Roiz) végül vállalja a kísérletet, és belefog kideríteni az igazságot. Az emlékben minden úgy zajlik, ahogy azt a rendõrség vélte: Anthony bûnös, megölte a barátnõjét. Ennek ellenére õ végig ragaszkodik az ártatlanságához. Azonban, mikor Tomot kiakarják hozni emberünk fejébõl az benntragad (A filmben persze választ is kapunk késõbb, hogy miért). 4 évig raboskodik Anthony elméjében, aki hirtelen elkezdi látni és hallani õt. Megegyeznek, hogy közösen találják meg a választ arra mi történt valójában aznap este, amikor meghalt a lány. Érdekes fordulatokat és egy megdöbbentõ csavart láthatunk a végén."
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu