Gyilkos ösztön

Bakancslistához adom
Killer Instinct: From the Files of Agent Candice DeLong
amerikai krimi, 90 perc, 2003

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Candice DeLong munkája során terroristákat üldözött, sorozatgyilkosok személyiség-rajzait készítette el, nyomozott az Unabomber után. Legnehezebb ügye azonban egyben a legszemélyesebb is volt.
Az FBI első női profilkészítőjeként Candice amellett, hogy minden erejét a bűnözők kézre kerítésének szenteli, elvált nőként kisfia nevelésével is meg kell birkózzon. Ezúttal egy elvetemült gyilkos nyomában van, aki fiatal anyákat erőszakol és öl meg. A gyilkos Candice legjobb barátnőjét is megtámadja, őt azonban életben hagyja. A gyilkosság-sorozat folytatódik, és immár Candice és kisfia élete is veszélyben van.

Stáblista:

Szereplők

Candice DeLong
Bobby Mazariegos
Dr. Rene Sutter
Frank MacNeil
Natalie Behrens

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Area51 2009 febr. 19. - 19:25:45
Igaz, Igaz. Pedig még az M1 M2 ad le nívósabb filmeket, persze fõleg a késõ éjszakai órákban. Az utóbbi idõben az M2 21:00 órakor elkezdett elég gyenge akciófilmeket, thrillereket leadni. Régebben még fõleg Európai (nem Hollywood-i) filmek kerültek ezen idõszakba terítékre. Sajnálom.
Fenom-én 2009 febr. 19. - 11:14:26 Előzmény quimba
Megint nívós alkotás a Magyar Televízióban... Szégyen.
quimba 2008 szept. 24. - 10:05:44
Nagyon rossz film,hisztériás nõ,még hisztériásabb,nagyon rossz,idegesítõ szinkron.Kár volt megnézni,jó szivvel nem ajánlom senkinek.Persze ez csak 1 vélemény.