Gyilkos tinik

Bakancslistához adom
Starkweather
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai krimi, 90 perc, 2004

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

1958-ban az Egyesült Államokban egy Charles Starkweather nevű 19 éves fiatalember egy képzelt, kitalált személy hatására véres öldöklésbe kezdett. Barátnője azonban ahelyett, hogy feljelentené, cinkostársa lesz a szörnyű bűncselekményekben, többek között saját szülei meggyilkolásában is. Összesen 11 emberrel végeznek közösen, mire sikerül őket a hatóságoknak elkapni.

Stáblista:

Szereplők

Charles Starkweather
Caril-Ann Fugate
Merle Karnopp seriff
Merle Collison

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
SyRy 2011 jan. 12. - 02:02:17 Előzmény Goold
A született gyilkosoknak ehhez semmi köze drágám. Egyébként ajánlom mindenkinek a filmet, szerintem nem lett rossz, én nem találtam benne semmi kivetnivalót.

A film valóban megtörtént eseményeket dolgoz fel, bár biztosan vannak benne fiktív elemek. Viszont a lényeget átadja. Keressetek utána Starkweather-nek (http://sorozatgyilkosok.hu/).
cherry baby 2009 febr. 27. - 07:33:24 Előzmény Goold
Született gyilkosokat láttam. De erre a gyilkos tinikre nem emlékszem, pedig megnéztem :DDDDD
1/10
Goold 2009 febr. 23. - 20:10:41 1/10
Sziasztok.Én csak anyit füznék hozá. " Sántiti az egész,, mint már lejjeb is megirták.ÉS miért is sántit?Egyszerü.Nézétek meg a "Születet Gyilkosok,, Cimü filmet.kicsit részletesebben elmondja az egészsztorit.Bár speciál nekem az sem jöt be.
tramontana 2009 febr. 23. - 19:01:32
Kedves vágyvillamosa!
A film megtörtént eset alapján készült.Hogy mennyire hû a film az igazsághoz, azt nem tudom, mert még nem láttam a filmet, de olvastam a storyt. Elég hátborzongató!
Vágyvillamosa 2009 febr. 22. - 20:38:23 Előzmény cherry baby
Számomra nem egyértelmû, hogy a film egy valóban megtörtént eseményt dolgoz-e fel. Tud errõl valaki valamit?
cherry baby 2007 szept. 27. - 12:13:50
én ezt felvettem, majd megnézem. de csak azért, mert 58ban játszódik. hátha látok benne vlami cuccot, vagy valami jó zene...
StJust 2007 szept. 27. - 11:46:45
Több gondom is van ezzel a filmmel,de kezdeném az elején,a címmel. "Gyilkos tinik",hát, aki ezt kitalálta,az finoman szólva keveset konyít a munkájához.Az eredeti cím sem túl fantáziadús,de a fordító sem eröltette meg magát túlságosan. Akkor az érdemi részhez érve csak annyi,hogy lehetett volna belõle egy elég klassz filmet készíteni,jobb színészekkel meg jobb szerkesztéssel.A barátnõt alakító lány az még a Kabátokközt-be is kevés lenne,és a gyerek sem vitte túlzásba a dolgokat. A sztori meg finoman szólva sántít,mert nem nagyon kaptam magyarázatot arra,hogy a csajt mi vitte rá,hogy kövesse a gyereket,meg csak úgy elnézze neki,hogy kiirtja a családját.Talán a lányt esetében is vázolni kellett volna a gyerekkorát.Kicsit olyan boniésklájdos volt az egész,de persze nyomába sem ér annak.
Hogy miért írtam le ennyi mindent ehhez az legalja filmhez,csak azért mert a történet önmagában,lecsupaszítva tetszett,és fölháborít,hogy ennyire elszúrták!!!!!
Ja a másik,amin kiakadtam,hogy az a mocsoládé tévékettõ még éjszaka is bevillant min. 5 perc reklámot!Ez már hánynivaló,amit a két legismertebb kereskedelmi csatorna mûvel!!Soha nem elég a pénzharácsolásból! Érdekes,hogy pl. a horvát ker.csatornák fele ennyi reklámot nem adnak,áááááááááá mindegy kicsit föltúráztattam az agyam!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu