Gyilkos(ok)

Bakancslistához adom
Assassin(s)
francia filmdráma, 130 perc, 1997

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Wagner, az öregedő bérgyilkos, nyugdíjba akar vonulni, ezért utódot keres. A huszonöt éves, aprótermetű zsebtolvaj, Max, kitűnő jelöltnek tűnik. Wagner átadja neki a tapasztalatait és tudását, azonban az első komoly megbízás során a fiú csalódást okoz. Wagner következő választása a tizenöt éves Mehdire esik. Vajon ő "jobb", gátlástalanabb gyilkosnak bizonyul majd?

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
in-dia 2008 febr. 19. - 22:57:18 8/10 Előzmény rizso10
Végig néztem és valóban zseniális, bár teljesen másról szól mint amit én elképzeltem vagy elõrevetítettem az elsõ fél óra alapján. Sokkal többet ad mint amire számít az ember. Ledöbbenve ültem a film végén, valami olyanra hívja fel a figyelmet ami aktuális már egy ideje és valaminek a hátterébe enged betekintést persze elég sarkított módon. Érdekes vagy inkább nagyon realisztikus szimbólumként jelent meg a tv és az ember kapcsolata amely néha a legabszurdabb helyzetekbe fúrta be magát és nem lehetett figyelmen kívül hagyni... hát igen még mindíg ajánlom és most már sokkal határozottabban.
rizso10 2008 febr. 06. - 19:07:54 Előzmény in-dia
egyetértek az elõttem szólóhoz, zseniális film :) erjétõl a végéig, mindenkinek ajánlom
8/10
in-dia 2008 jan. 28. - 14:07:05 8/10
Már többször elkezdtem nézni, de a késõi idõpontok miatt mindíg alvás lett a vége. Az eleje az viszont minden alkalommal tetszett. Szerintem érdekes téma amúgy is az, hogy kibõl vállhat gyilkos és kibõl nem. Milyen pszichikai nyomás nehezedik arra, akinek erkölcsi gát áll az útjába, hogy gyilkossá válljon. Hát megint elkezdem majd nézni, hátha most végig meglesz. :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu