Gyilkosok

Bakancslistához adom
magyar filmdráma, 90 perc, 1999

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Tizenhat. Tizenhat látszólag összefüggéstelen gyilkosság és egy tehetetlen rendőrség. Tizenhat brutális haláleset, tizenhat címlap sztori és egy üstökösként felívelő karrier. Vanda és Vendel sikeres, huszonéves újságíró pár a titokzatos bűntények nyomában. Fiatalok, gazdagok, kissé cinikusak. Pörögnek az élet sűrűjében. Vajon egyszerűen csak a bomba sztorit akarják lehozni, vagy netán a gyilkosságok hátterére is fényt tudnak deríteni? Kicsoda valójában Albert, Vendel anyjának újdonsült udvarlója, aki az erőszak mélységeiről szeretne színdarabot írni és aki mintha mindent tudna a bűnesetekről, Vandáról és Vendelről? Vajon hármójuk között található meg a rejtélyek kulcsa? Vagy egy ismeretlen negyedik áll a kegyetlen tettek mögött? Egy gonoszul kitervelt játszma veszi kezdetét, ahol soha nem lehet tudni, ki éppen a vadász és ki az áldozat. Az események pedig egyre furcsább bonyodalmak közepette közelítenek a tragikus végkifejlet felé.
Bemutató dátuma: 2001. január 25.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu