Gyilkosok között

Bakancslistához adom
The Naked Face
amerikai akciófilm, 103 perc, 1984

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Dr. Judd Stevens hirtelen egy szörnyű rémálomban találja magát, ahol az indítékok az ártatlanra terelik a gyanút. Kénytelen egyedül a gyilkos nyomába eredni, mielőtt végképp tragikusra fordulna a helyzet.

Stáblista:

Szereplők

Dr. Judd Stevens
McGreary hadnagy
Morgens
Ann Blake

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2016 aug. 19. - 07:26:23
Üdv! A Sidney Sheldon regényeket szeretem, mert fordulatosak, szórakoztatóak. A Gyilkosok között-nek is egy Sheldon regény, az Álarc nélkül az alapja, ezért adok egy esélyt a filmnek, és meg fogom nézni. Viszont némi fenntartással, ugyanis eddig csalódnom kellett a filmes adaptációkban, sajnos. Hiába a nagy nevek, pl. a Vérvonal-ban Audrey Hepburn, az Éjféli emlékek-ben Omar Sharif, ha a könyvek remek, izgalmas hangulata nem jön át. Talán érdemes lenne egy-két remake-t készíteni, mert az alapok, a regények, megérdemelnék!
feketevipera 2015 júl. 12. - 20:45:55
Tróger Moore egy újabb felejthetõ, középszerû filmje, gyakorlatilag mára idejétmúlt darab, de szerintem már a maga korában sem lehetett kimondottan izgalmas. Vannak benne kiszámítható fordulatok, azt is lehet sejteni, hogy talán az egyik pácienssel kapcsolatos az ügy, bár bevallom, kezdetben inkább másokra gyanakodtam. A befejezés elég bugyuta volt (nem igazán értettem, hogy ha folyamatosan ki akarták nyírni a dokit, akkor a végén miért magyarázza meg neki a felbujtó az indokokat, jó, nyilván tudom, a sztori kedvéért, de ez így nem logikus), de legalább beleszõttek egy slusszpoént. Gondolom, nemrég készülhetett a szinkron, mert AMC-t mondtak be, viszont úgy érzem, ennél a tucatmunkánál értékesebbre is felfigyelhettek volna. Egyébként nem akciófilm, ahogyan az adatlap mondja, inkább thriller vagy krimi, de elég gyenge. Egyszer éppenséggel megnézhetõ, de ennyi elég is belõle.